Kuva: splash

Näyttelijätär Kylie Jennerin muodonmuutoksen syistä: "Koko maailma piti häntä rumana"

08.12.2016 16:15 - Senja Rapila

Scream Queens -sarjasta tuttu Keke Palmer, 23, kertoo Kardashien klaanin olevan oiva esimerkki siitä, kuinka yhteiskunnan paineet muokkaavat ihmisiä.

Scream Queens -televisiosarjasta tuttu näyttelijätär Keke Palmer, 23, on ottanut Instagram-tilillään kantaa tärkeään asiaan: kauneusihanteisiin ja paineisiin, joita naiset nykypäivänä kohtaavat päivittäin. Hän kertoo kiinnittäneensä huomiota siihen, kuinka Kardashianien nuorimmaista Kylie Jenneriä, 18, arvostellaan jatkuvasti sosiaalisessa mediassa kovinkin sanoin.

23-vuotias näyttelijäkaunotar jakoi vastikään puhuttavan kuvan Instagram-tilillään ja kirjoitti sen yhteyteen voimakkaan mielipidetekstin, jonka toivoo herättävän ihmiset.

"Olemme tyytyneet sivuuttamaan totuuden omassa todellisuudessamme, koska on sosiaalisesti hyväksyttävää valehdella tykkäysten vuoksi", Palmer muotoilee, kertoen tosi-tv-ohjelmien vaikuttavan ihmisten mielikuviin juurikin sen vuoksi, että ne vaikuttavat todellisilta - vaikka ne eivät sitä todellisuudessa ole.

Erilaisuus on rikkaus

Tekstissään Palmer kertoo, että Kardashianien perhe on oiva malliesimerkki siitä, kuinka yhteiskunnan kauneusihanteet ja mielipiteet vaikuttavat ihmisiin. Mutta kuinka Kardashianeja voisikaan syyttää siitä, sillä muun muassa klaanin nuorimmainen Kylie on ollut maailman silmätikkuna jo hyvin nuoresta asti. Miljoonat ihmiset ovat voineet seurata hänen kasvuaan Keeping Up With the Kardashians -ohjelman välityksellä.

"Emme usko, että tämä nuori nainen ansaitsee sitä huomiota minkä hän saa, sen vuoksi, millaista viestiä se välittää hänestä. Emme kuitenkaan edes ajattele sitä faktaa, että vuosien ajan koko maailma oli yhtä mieltä siitä, että hän oli ruma.

Tuo tyttö oli lapsi ja häntä kiusattiin ja kutsuttiin rumaksi, ei hahmona vaan hänenä itsenään. Ja toisin kuin muilla, hänellä oli rahaa muuttua ja sen avulla hän korjasi ne kohdat itsestään, joita maailma sanoi rikkinäisiksi... ja se toimi! Ja nyt te olette vihaisia siitä, että muuttuminen oli niin helppoa?

Tämä sukupolvi on pakko-opetettu rakastamaan asioita, jotka ovat feikkejä ja jotka näyttävät oikeilta. Olemme niin hukassa", Palmer kirjoittaa.

"Voisimme sen sijaan antaa erilaisuutemme opettaa meille jotain uutta, sen sijaan että näyttelemme ja olemme samanlaisia. Olemme erilaisia syystä!"

Voit lukea koko päivityksen alapuolelta.

Keke Palmer näyttelee suositussa Scream Queens -sarjassa. 

Lue myös: Kylie Jenneriltä oma kuvakalenteri - katso esimakua seksikkäistä kuvista

Lue myös: Kylie Jenneriltä peräti neljä uutta kuumaa bikinikuvaa Instagramiin - katso

Lue myös: Uhkaako Kylie Jenneriä oikeusjuttu? Syytetään plagioinnista

Kilpailut

Uusimmat