Kuva: AOP

Onko Kylie Jennerillä ura myös musiikin parissa?

09.11.2016 15:30 - Elisa Jalasjoki

Naisen väitetään muun muassa laulavan itse Terror Jr nimisen yhtyeen 3 Strikes -kappaleella.

Tosi-tv-tähti Kylie Jennerin, 19, huhutaan laajentaneen osaamistaan meikkituotteiden suunnittelusta, sekä Keeping Up with the Kardashians - tosi-tv-ohjelman tähdittämisestä nyt myös laulamiseen. Erään Jennerin innokkaan fanin tekemän taustatutkimuksen jälkeen selvisi, että nainen on merkitty viralliseen musiikkitietokantaan Terror Jr nimisen yhtyeen 3 Strikes -kappaleen laulajaksi. 

Kappale tuli ensimmäisen kerran julki maaliskuussa. Tällöin internetissä spekuloitiin useaan otteeseen sitä, laulaako kappaleen musiikkivideolla nähtävä Jenner siinä itse. Useat tähden fanit totesivat naislaulajan äänen kuulostavan lähes identtiseltä verrattuna Jennerin ääneen. Lopulta kuitenkin selvisi, että kyseessä oli tuntematon yhtye Terror Jr, ja selvityksen myötä kiinnostus aihetta kohtaan katosi. 

Asiaa selvitettiin, ja laulajan kerrottiin olevan nainen nimeltä Lisa, ja että kappaleen ovat tuottaneet Felix Snow ja David nimiset henkilöt. Nyt Mirror-lehden saaman lähteen mukaan Jenner kuitenkin tosiasiassa laulaa itse kappaleella. Lähde selvitti tiedon kertomansa mukaan virallisesta musiikkitietokannasta, johon kirjataan ylös kaikkien kappaleiden esittäjät. Tyler Minear niminen fani lisäsi Twitteriin kuvakaappauksen listasta. Katso kuva alta. 

Useat Jennerin fanit ovat todenneet muun muassa Twitterissä, että jos nainen todella laulaa kappaleella itse, heidän arvostuksensa tätä kohtaan nousee aivan uudella tasolle. Oli miten oli, kappale on ollut täysin tuntematon ihmisille ennen kuin Jenner-spekulaatiot käynnistyivät.

Voit kuunnella kappaleen alta.

Lähde: Mirror

Lue myös: Kylie Jenner poseeraa uskomattoman rohkeassa kuvassa - vain maalia peittonaan

Lue myös: Mitä tapahtui Kylie Jennerin rinnoille? Näyttävät huomattavasti isommalta kuin ennen

Kilpailut

Uusimmat