Kuva: AOP

Paholainen pukeutuu Pradaan -kaunotar avautuu: Minua kiusattiin änkytyksen takia

07.10.2016 14:45 - Senni Loikala

Näyttelijä Emily Blunt kävi nuorena puheterapiassa, jonka avulla hän onnistui hoitamaan änkytysongelman. Siitä huolimatta kokemus vaikuttaa häneen vielä tänä päivänä.

Emily Blunt, 33, on menestynyt brittinäyttelijä, joka tunnetaan erityisesti rooleistaan Paholainen pukeutuu Pradaan -, Into the Woods -ja My Summer of Love -elokuvissa. Tuorein päärooli on Nainen junassa -elokuvassa, joka sai Suomen ensi-iltansa tänään perjantaina. Näyttelijä on voittanut Golden Globe -palkinnon ja ollut ehdolla BAFTA-palkinnon saajaksi.

Blunt on onnistunut luomaan niin näyttävän uran, ettei huomio kovin helposti kiinnity hänen kokemiinsa henkilökohtaisiin vaikeuksiin.

Kiusaamista änkytyksen vuoksi

Näyttelijä kertoo InStyle-lehden haastattelussa, että hän on ollut aikoinaan koulukiusattu. Syynä oli hänen änkytysongelmansa, jonka vuoksi hän kävi nuorena puheterapiassa. Vasta sen jälkeen hän kiinnostui näyttelemisestä.

- Minua kiusattiin paljon, ja vielä tänäkin päivänä inhoan epäkohteliaita ihmisiä ja kiusaajia, Blunt avaa.

Näyttelijä kertoo, että hänelle oli erityisen vaikeaa sanoa oma nimensä muiden kuullen. Ongelma on tuttu monelle muullekin puhevaikeuksia omaavalle.

- Nimet ovat aina ongelmallisia, koska siinä yhteydessä et voi käyttää korvaavaa sanaa ja tilanteeseen liittyy paljon paineita, Blunt sanoo.

Oman nimen sanominen vaikeaa

Vaikka Blunt haki apua änkytykseen, niin kokemus vaikuttaa häneen vielä tänä päivänä.

- Jopa nykypäivänä, kun olen väsynyt tai tunnen olevani keskipisteenä, minulla on vieläkin vaikeuksia saada sanoja ulos, Blunt tuumasi.

Emily Blunt edusti aviomiehensä John Krasinskin kanssa Nainen junassa -elokuvan ensi-illassa. (kuva: AOP)

- Kun minun täytyy soittaa puheluita - erityisesti ihmisille, joita en tunne - minun täytyy henkisesti valmistautua siihen. Aina, kun minulta kysytään: ”Kuka soittaa?”, joudun pitämään pitkän tauon, ennen kuin sanon, että: ”Emily Blunt”, näyttelijä lisää.

Katso alta Emily Bluntin tähdittämä Nainen junassa -elokuvan traileri.

Bluntista tuli kesällä pienen tyttölapsen äiti. Pääset lukemaan lisää tähden perhe-elämästä täältä.

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat