Kuva: AOP

Plusmalli Ashley Grahamista tehtiin Barbie: "Pyysin siihen myös selluliittia"

15.11.2016 08:40 - Elisa Jalasjoki

Kaunotar esitteli Vuoden nainen -gaalassa oman näköisbarbiensa, jonka avulla hän pyrkii muuttamaan perinteisiä vartaloihanteita.

Hurmaava plusmalli Ashley Graham, 28, tunnetaan taistelustaan sen puolesta, että nyky-yhteiskunnassa suvaittaisiin kaiken kokoiset ja näköiset henkilöt. Maanantaina järjestetyssä Woman of the Year -tapahtumassa Los Angelesissa, nainen esitteli uuden, ainutlaatuisen näköisbarbiensa. 

Tapahtumassa järjestetyssä puheessaan Graham totesi muun muassa olevansa erittäin kiitollinen siitä mahdollisuudesta, että hän saa olla mukana rikkomassa totuttuja rajoja. 

- Meidän täytyy työskennellä yhdessä muuttaaksemme maailmanlaajuista kuvaa kauneudesta ja kauniista vartaloista. Olen innoissani siitä että Barbie-konserni ei ainoastaan päivitä heidän tuotettaan, vaan on päättänyt myös arvostaa naisia, jotka yrittävät rikkoa rajoja. On kunnia, että saan olla ikuistettuna tällä tavoin muovisena, Graham hehkutti. 

Sen lisäksi että Barbie-nukke on täysin Grahamin mukaan mitoitettu, se seurailee samalla myös tähden omaa tyyliä. Nukella on yllään kimalteleva mekko, muotisuunnittelija Sonia Rykielin malliston farkkutakki, sekä Pierre Hardyn nilkkurit. Asu on nähty myös tosielämässä itse Grahamin päällä. 

- Oli tärkeää, että nukke kuvastaisi minua niin paljon kuin mahdollista. Reisien tuli koskea toisiinsa, mikä osoittaa nuorille tytöille sen olevan täysin luonnollista. Pyysin myös selluliittiä, mutta sitä ei voitu toteuttaa muoviin, Graham kertoo. 

Katso Grahamin lisäämä video Barbie-nukesta alta.

Tammikuussa Barbie-nukeista esiteltiin kolme uutta vartalomallia, jotka olivat pitkä, muodokas ja siro. Lisäksi nukkeja on saatavilla seitsemässä eri ihonvärissä, yli 20:ssä eri silmien värissä, sekä 24:ssä eri hiustyylissä. 

Alta voit katsoa hehkuvan bikini-kuvan Grahamista.

(kuva: AOP)

Lähde: People

Lue myös: Plusmalli Ashley Grahamin alastonkuva sekoitti ihmisten päät - katso seksiä tihkuva otos

Lue myös: Plusmalli Ashley Grahamin peppu varasti huomion hääparilta - katso paljon puhuva kuva

Kilpailut

Uusimmat