Kuva: AOP

Povipommi Katie Price suurennutti huuliaan entisestään - katso

27.01.2017 11:15 - Rea Tallgren

Paparazzikuvissa huulet näyttävät jopa epäkäytännöllisen turvonneilta.

Katie Price, 38, tunnetaan niin reality-tähtenä kuin glamour-mallinakin. Pricen kurvit, suorasanaisuus ja värikäs parisuhdehistoria ovat tehneet hänestä yhden Englannin seuratuimmista julkkiksista vuosien varrella. 

Siksi ei liene ihmekään, että Pricen tekemät muutoksen ulkonäköön huomataan aina välittömästi. Viiden lapsen äidillä on tapana puhua avoimesti kauneuskirurgiaan turvautumisesta ja nainen onkin kertonut muun muassa lukuisista rintojensuurennuksistaan, nenäleikkauksestaan ja botoxin käyttämisestä julkisesti.

Nyt näyttää siltä, että jälkimmäinen toimenpide on ollut jälleen Pricen kalenterissa, sen verran turvonneissa huulissa paparazzit onnistuivat naisen ikuistamaan kuviin. 

Price julkaisi myös itse kuvan pullottavista huulistaan Instagramissaan. Katso tuo kuva alta, tai jos se ei näy, katso se tästä

Katso huulten turvotuksen epäilyksettä paljastavat paparazzikuvat tästä

Paljastavista vaatteistaan tunnettu Price herätti tällä viikolla hämmästystä myös saapuessaan National Television Awards -gaalaan mustassa poolopaidassa ja peittävässä hameessa. Asunvalinta oli todella epätyypillinen Pricelle, joka rakastaa esitellä muotojaan. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Nyt on kuumaa! Povipommi Katie Price poseeraa uudessa K18-kalenterissaan ilman rihman kiertämää

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat