Kuva: AOP

Raju väite: Spaissaritähdet eivät ole puheväleissä keskenään

21.08.2016 15:15 - Iiro Myllymäki

Spice Girlsin yhteenpaluun mahdollisuus vaikuttaa hiertävän Mel B:n ja Mel C:n välejä.

Spice Girlsin yhteenpaluulla on kivikkoinen tie. Legendaarisen tyttöbändin ensimmäisen sinkun, Wannaben, julkaisusta on tänä vuonna kulunut 20 vuotta, ja naisilla on ollut tarkoitus juhlistaa tätä merkkivuotta. Victoria Beckham ja Mel C ovat kieltäytyneet yhteenpaluusta, ja tämä vaikuttaa hiertävän naisten välejä, kirjoittaa Female First.

Lähde kertoo The Sun -lehdelle, että yhtyeen Mel B ja Mel C eivät ole olleet kahteen kuukauteen puheväleissä. Syynä sanotaan olevan Mel C:n kieltäytyminen Spice Girlsin merkkivuosijuhlintaan osallistumisesta.

- Mel B on vihainen Mel C:lle, koska hänen mielestään Mel C on pettänyt heidän ystävyyssuhteensa, lähde kertoo.

Aiemmin uutisoitiin, että Mel C olisi peräti harkitsemassa lakimiehiin turvautumista selvittääkseen, voiko bändi palata yhteen ilman häntä. Mel C:n huhutaan uskovan, että Spice Girlsiä ei voi olla ilman häntä. Spice Girlsin uskotaan suunnittelevan ensi vuodelle jättikonserttia Lontoon Hyde Parkiin. Nähtäväksi jää, nouseeko lavalle ainoastaan kolmikko Geri Halliwell, Emma Bunton ja Mel B. Uutisoimme aiemmin, että tämä kolmikko on julkaissut salaperäisen videon nimellä Spice Girls GEM.

Lue myös: Spice Girls -kaunotar kuherteli kultansa kanssa veneellä - paljasti samalla timmit vatsalihakset

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat