Kuva: AOP

Rihannalle "ikoninen rooli" suositussa kauhusarjassa

25.07.2016 13:15 - Iiro Myllymäki

Legendaarisen Psyko-elokuvan maailmaan perustuva Bates Motel -sarja saa pop-tähdestä uuden näyttelijän.

Pop-tähti Rihanna, 28, nähdään Bates Motel -tv-sarjan seuraavalla tuotantokaudella, kertoo Dazed-sivusto. Tv-sarjan tapahtumat edeltävät Alfred Hitchcockin legendaarista Psyko-elokuvaa. Rihanna tullaan näkemään sarjassa Marion Crane -hahmon roolissa. Hahmo muistetaan erityisesti Psyko-elokuvan kulttimaineeseen nousseesta suihkukohtauksesta.

”Halusimme tuoda ikonisen roolin nykyaikaiseen valoon ja määritellä sen uudelleen merkityksellisellä ja jännittävällä tavalla. Kuulimme, että Rihanna on sarjan suuri fani, ja me olemme Rihannan suuria faneja. Tämä oli täydellinen luovuuden ja kohtalon yhteentörmäys”, kirjoittavat sarjan vastaavat tuottajat Carlton Cuse ja Kerry Ehrin tiedotteessaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Rihanna hyppää näyttelijäksi. Naisella oli rooli vuonna 2012 julkaistussa Battleship-elokuvassa, joka ei saanut kriitikoilta kovinkaan hyviä arvioita Hollywood Reporter -sivuston mukaan. Bates Motel -tv-sarjan tulevan ja samalla viimeisen kauden on tarkoitus tulla ruutuihin Yhdysvalloissa alkuvuodesta 2017. Suomessa sarjaa on esittänyt Yle.

Lue myös: Rihanna itkuisana keikalla - pystyi hädin tuskin laulamaan

Lähteet: Dazed, Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat