Kuva: Senja Rapila

Riisutut-sarjan kaunotar saapui punaiselle matolle muovipussitopissa - "Ei ole edes alushousuja"

13.02.2017 22:29 - Iiro Myllymäki

Henrika Vehmainen luopui kuun alussa kaikesta omaisuudestaan Riisutut-sarjan myötä. Tämän takia hän saapui Tom of Finland -leffan ensi-iltaan varsin erikoisessa asussa.

Riisutut-tv-sarjassa esiintyvä 24-vuotias Henrika Vehmainen saapui Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-illan punaiselle matolle hämmentävässä asussa. Naisella oli yllään mustasta muovipussista tehty toppi ja treenihousut.

Syynä erikoiseen asuvalintaan oli Riisutut-ohjelmaan osallistuminen. Maaliskuussa ruutuihin saapuvassa ohjelmassa kuusi suomalaista luopuu kaikesta omaisuudestaan vaatteitaan myöten. Osallistujat saavat päivittäin hakea vain yhden tavaran takaisin varastosta.

(kuva: Senja Rapila)

Vehmainen kertoo Voice.fi:lle, että hän luopui tavaroistaan ja vaatteistaan helmikuun ensimmäisenä päivänä.

- Ei tämä tunnu omalta elämältä. Tämä on epätodellista. Normaalisti olisin laittautunut tällaiseen tilaisuuteen ja olisi kunnon pakkelit naamassa. Nyt minulla ei ole edes alushousuja päällä, Vehmainen kertoo.

Nainen kertoo, että hänen erikoinen lookinsa on kääntänyt monia katseita kutsuvierasensi-illassa. Tämä ei kuitenkaan naista juuri hetkauta.

- Pikkaisen jännitti tulla tänne pussi päällä. Ehkä vähän helpottaa se, että ohjelma on jo julkistettu, joten ihmiset tietävät, mistä on kyse. Olen myös harrastanut näyttelemistä, joten tällaiset asiat eivät juuri hetkauta, Vehmainen kertoo.

Vehmainen uskoo, että jotkut kutsuvieraskävijät luultavasti jäävät pähkäilemään, onko naisen asu kuitenkin jonkinlaista nykymuotia.

- Osaan lukea ihmisten ilmeitä. Suoraan ei ole mitään tosin tultu sanomaan, Vehmainen nauraa.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Riisutut-sarjan kauniilla Henrikalla on mallitausta - katso kesäiset mallikuvat

Kilpailut

Uusimmat