Kuva: AOP

Ruotsalaisen komistuksen sixpack varasti huomion elokuvalta - kertoo nyt paljastukset

09.12.2015 17:30 - Senni Loikala

Tarzan-elokuvan ensimmäisistä kuvista toivuttuaan on kiinnostavaa lukea jotakin odotetusta Tarzan-elokuvasta.

True Blood -televisiosarjasta parhaiten tunnettu ruotsalaisnäyttelijä Alexander Skarsgård, 39, tulee tähdittämään amerikkalaista elokuvaversiota kaikkien tuntemasta Tarzan-tarinasta. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa kesäkuussa 2016.

Tekeillä olevan suurelokuvan budjetti jättää mennen tullen varjoonsa Skarsgårdin edellisen työrupeaman amerikkalaisessa komediassa.

- Tarzanissa oli 185 miljoonan dollarin budjetti ja meitä 400:n hengen tiimi viidakossa. Pelkästään catering-budjetti oli suurempi kuin koko budjetti The Diary of a Teenage Girl -elokuvassa, Skarsgård tuumaa ruotsalaiselle Dala-Demokraten-lehdelle.

Entä millainen on vuoden 2016 elokuva legendaarisesta Tarzanista - tullaanko valkokankaalla näkemään ruotsalainen näyttelijäkomistus hyppäämässä liaanilla ilman paitaa?

- On itsestäänselvää, ettei Tarzan-elokuvaa voi tehdä ilman liaaneita. Se antaa hyvän tasapainon ja voin luvata, että viidakossa tullaan näkemään paljon toimintaa, näyttelijä paljastaa.

- Yleensä tällaiset suurelokuvat sisältävät räjähdyksiä, mutta tämä käsittelee eläintä meidän sisällämme. Uskon, että ihmiset tulevat todellakin arvostamaan sitä ja kaikkia kiinnostavia hahmoja.

Ensimmäiset kuvat Tarzanista

Teoksesta julkaistiin hiljattain esimakua valokuvien muodossa sosiaaliseen mediaan. Monien medioiden lisäksi myös Voice uutisoi kuvista pian niiden ilmestyttyä.

Jos et ole vielä nähnyt ensimmäisiä kuvia ruotsalaisesta komistuksesta Tarzanina, voit katsoa ne alta. Toisessa kuvassa nähdään Janen roolia esittävä Margot Robbie.


Lähde: Dala-Demokraten

Kilpailut

Uusimmat