Kuva: AOP

Ryan Reynolds paljasti vahingossa vauvansa sukupuolen - joutui hyvittämään asian vaimolleen

04.11.2016 14:45 - Senja Rapila

Näyttelijäkomistus onneksi osasi hyvittää tapahtuneen vaimolleen Blake Livelylle oikealla tavalla: kylmällä maidolla ja lämpimillä suklaakekseillä.

Huhtikuussa uutisoimme, että näyttelijäpariskunta Ryan Reynolds, 39, ja Blake Lively, 29, odottivat toista lastaan. Odotettu pienokainen syntyi lokakuun alussa. Pariskunta on pitänyt matalaa profiilia yksityiselämänsä suhteen, jonka vuoksi Reynoldsin viimeisin lipsautus haastattelussa sai hänet vaikeuksiin kotona.

Reynolds nimittäin paljasti, että tällä hetkellä hänen taloudessaan vallitsee tyttövalta. Tämä tarkoittaa sitä, että perheen uusin tulokas on myös tyttö. Pariskunnalla on ennestään yksi tytär James, joka syntyi joulukuussa 2014.

- Kahden alle kahden vuoden ikäisen lapsen kanssa on vaikeaa, Reynolds aloitti.

- Kyllä, paljon estrogeenia. Tuntuu siltä, että American Girl -nukke olisi paskonut elämääni, Reynolds lipsautti lopulta Conan-keskusteluohjelmassa vastaukseksi. Ei kuitenkaan mennyt pitkään, kunnes hän tajusi virheensä.

Ryan Reynolds ja Blake Lively ovat olleet naimissa vuodesta 2012. (kuva: AOP)

Pian ohjelman lähetyksen jälkeen Lively julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa nähdään suklaakeksi ja maitolasi. 

"Asiat, joista tiedän, että mieheni on saanut itsensä ongelmiin tänään: hän ei tullut pelkästään kotiin todellisen rakkauteni, @levain_bakery n keksien kanssa, mutta hän henkilökohtaisesti lämmitti ne minulle ja toi lasillisen maitoa jäiden kanssa", Lively kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Humoristinen kuva Blake Livelystä leviää netissä - katso aviomiehen naseva vastaus

Kilpailut

Uusimmat