Saara Aalto täpärästi jatkoon: "Olin valmistautunut siihen"

10.10.2016 09:21 - Reija Saarinen

Aalto on saanut paljon hehkuttavaa palautetta.

Laulajatar Saara Aalto, 29, on menestynyt uskomattoman hyvin Britannian X Factor -ohjelmassa. Eilen hän selvitti jälleen kerran tiensä jatkoon ja sai hehkuttavia kommentteja ohjelman tuomareilta, vaikkakin joutui laulamaan myös toisen kappaleen varmistaakseen paikkansa jatkossa.

Radio Novan Aamun Aki Linnanahde ja Minna Kuukka saivat Aallon langan päähän ja pääsivät kysymään hänen tuntemuksiaan tuoreeltaan.

- Olihan se ihan todella jännittävää. Ensin jouduin kolmen parhaan joukkoon, mutta olin kyllä valmistautunut siihen. Olin todellakin ihan realistinen sen suhteen, koska ei ole Britanniassa tuttuja jotka äänestäisivät.

Aallon mukaan hän onkin ottanut koko kisan osaltaan mainoksen kannalta.

- Olen ottanut koko kisan niin, että jokainen esitys on minulle ihanaa mainosta tulevan varalle. Eli nyt kun miettii, niin pääsin eilen laulamaan yhden ekstrabiisin, hän nauraa.

Ohjelman tuomaristossa nähdään todella suuria tähtiä, kuten Nicole Scherzinger ja Sharon Orbourne. Miten jännittävää moisen kaartin edessä esiintyminen oikein on?

- Tuomaristo on se, mikä eniten jännittää. Esityksiä en jännitä, sillä tiedän mitä teen. Mutta palautetta on raskasta kuulla, kun on väsynyt ja muutenkin herkillä. Mutta tähän asti tuomarit ovat tykänneet.

Radio Nova Aamu arkisin 6-10

Lue myös: Saara Aalto sai tuomarit haukkomaan henkeään uudella esityksellään Britannian X Factorissa - katso

Kilpailut

Uusimmat