Kuva: Senja Rapila

Salatut Elämät -komistus sai opiskelupaikan kauppakorkeakoulusta!

15.08.2016 18:45 - Emmi Moilanen

Näyttelijä Hemmo Karja kertoo päässeensä sisään kauppakorkeakouluun. Hän ei stressaa näyttelemisen ja opintojen yhdistämisestä.

Salattujen Elämien Janne Haukkalan roolihahmosta tuttu näyttelijä Hemmo Karja, 23, kertoo Voice.fi -sivustolle aloittavansa syksyllä opinnot kauppakorkeakoulussa.

- Koulupaikka aukesi. Kun on koulu- ja työhommat päällekkäin, niin siinä riittää sitten tekemistä, Karja kertoo tulevasta syksystään.

Ensimmäistä kertaa kauppakorkeakouluun hakenut nuori mies ei kuitenkaan ole huolissaan siitä, miten hän saa yhdistettyä näyttelemisen suosikkisarjassa ja opinnot kauppakorkeakoulussa.

- Huomasin keväällä, kun luin pääsykokeisiin, että kyllä yhdistäminen onnistuu ihan hyvin, jos vain haluaa.

Rahoitusala kiinnostaa

Karja myöntää, että näyttelijän työt ja kaupallinen ala eivät ole kovinkaan lähellä toisiaan, mutta kertoo olleensa jo pitkään kiinnostunut kaupallisesta alasta.

- Kauppis oli aika selvä ratkaisu, kun mietin, että mihin lähden hakemaan. Oikeustieteellistäkin jossain vaiheessa pohdin, mutta kauppis on enemmän minun juttuni.

Karja kertoo, että erityisesti rahoitusala kiinnostaa häntä.

- Kauppakorkeakoulussa ei ole niin paljon sellaista ulkoa opettelua, mies pohtii tulevaa koulupaikkaansa.

Hemmo Karja kertoo Salattujen Elämien syyskauden pressitilaisuudessa, että hän sai opiskelupaikan kauppakorkeakoulusta. (kuva: Senja Rapila)

Sata kilometriä kävelyä viidessä päivässä

Kevään pääsykoerupeaman jälkeen Karja kertoo lähes kolmen kuukauden kesäloman tulleen tarpeeseen. Näyttelijä viettikin paljon aikaa ulkomailla matkustellen ystäviensä kanssa. Lomakohteista erityisesti Rooma jäi nuoren näyttelijän mieleen.

- On hienoa, miten historia on läsnä siinä kaupungissa. Vaikka se on aika turistirysä, historia tulee silti läpi.

- Tuli käveltyä sata kilometriä viiden päivän aikana. Ristiin ja rastiin kierrettiin se kaupunki, Karja muistelee lomaansa.

Seuraava matkakohde on miehellä jo mielessä.

- Tokioon olisi kiva lähteä, enkä ole koskaan Aasiassa käynyt. Se on vielä ajatuksen tasolla, mutta uskon, että se ei jää pelkäksi haaveeksi.

Lue myös: Salatut elämät -tähti näyttelijävaimonsa hurmaamisesta: "Aikamoinen väsytystaisteluhan se oli!"

Kilpailut

Uusimmat