Sanni paljasti rakkauden myrkyttäjän - kuuntele koko haastattelu

07.10.2016 14:40 - Mika Parikka

Uuden levyn 7. lokakuuta julkaissut Sanni kävi Kissin Tuottaja Jääskeläisen ja Jenni Haapalan vieraana.

Yksi tämän maan kärkiartisteista, Sanni, julkaisi omaa nimeään kantavan albumin perjantaina 7. lokakuuta. Sanni teloi vastikään jalkansa, mutta se ei neitoa haitannut, kun hän kertoi Kissin Tuottaja Jääskeläiselle ja Jenni Haapalalle fiiliksiään uudesta albumista:

- Olen korviani myöten rakastanut tähän levyyn. Pääsimme tuottajani Hank Solon kanssa täysin uusille tasoille. Levy on myös hyvin henkilökohtainen ja olen kutsunut sitä "minuksitulemisen" levyksi. Olen vuoden aikana löytänyt sen missä mä seison ja kuka mä oikeasti haluan tässä maailmassa olla. Sen takia se kertojaminä tämän levyn kappaleissa on vähän valoisampi ja tiedostavampi kuin aiemmin, Sanni avaa.

Yksi Sannin uudella levylllä olevista kappaleista on Sinkku, joka herätti Haapalassa todella ristiriitaisia tunteita. Kappaleessa lauletaan siitä, kuinka suhde saattaa päästä huonoon jamaan, mutta silti siitä ei osata päästää irti. 

- Sitähän se on. Kuka tahansa kaveri tai ihminen kenen kanssa juttelee vaikka ihmissuhdeasioista, niin se on hyvin dynaamista. Eihän kukaan pysty pistämään paperille selkeää kaavaa miten jutun pitäisi mennä tai selkeätä vastausta miten vaiheilun hetkellä tulisi toimia. Yhdessä hetkessä voit olla ihan toista mieltä ja toisessa heitellä tavaroita seinälle, Sanni kertoo.

Mikä sitten Sannille on se piste, että tietää lähteä pois suhteesta?

- Mulle haastavaa on epäluottamus, kun ite pyrkii hakemaan ympärille ihmisiä, jotka on luottamuksen arvoisia ja joille voi näyttää ihan kaikki puolet. Epäluottamus on todella luotaantyöntävää ja sellaiset ihmiset, jotka ovat epäluotettavia putoaa mun elämästä hyvin nopeasti. Mä oon luotettava ja mä haluun, että mä pystyn luottamaan, Sanni päättää.

Kuuntele Sinkku Sannin uudelta albumilta alta:

 Lue myös: Sannilla jalka paketissa: Jalkapöytä meni poikki kaverin kanssa pelleillessä

Voice.fi ja Kiss ovat osa Bauer Mediaa

Kilpailut

Uusimmat