Sara Forsberg: Burnout tulee ehkä myöhemmin

29.05.2015 13:15 - Eeva Rajala

Sara Maria Forsbergin elämä on ollut yhtä hullunmyllyä reilun vuoden ajan.

Yhdysvalloissa tällä hetkellä asuva Sara-Maria Forsberg latasi YouTubeen reilu vuosi sitten videon, jonka jälkeen hänestä tiedettiin maailman joka kolkassa.

Videon ja sen tuoman julkisuuden jälkeen nainen on muuttanut Yhdysvaltoihin, saanut siellä levytyssopimuksen, ja sai hän myös pienen roolin Renny Harlinin ohjaamasta elokuvasta Skiptrace. Forsberg tekee musiikkia taiteilijanimellä SAARA.

"Burnout tulee ehkä myöhemmin"

Näiden lisäksi 21-vuotias neitokainen on tehnyt kampanjoita isoille firmoilla ja reissannut paljon ympäri maailmaa.

- Moni yllättyy, että tämä on kaiken säätämisen ja työn keskellä oikeastaan vain paljon hotelleja, paljon taksissa istumista ja paljon paikkojen näkemistä. Minä vielä vähän vierastan tätä lentokenttäkulttuuria, mutta kyllä siihen pikkuhiljaa ehkä tottuu. Mutta on tässä ollut jos jonkinmoista. Aika on mennyt ihan sikanopeasti, Forsberg kertoo Voicelle

Loppuun palamista hän ei ole vielä ehtinyt kokea. Saara kertoo, että hänen uransa lähti niin railakkaan nopeasti käyntiin, ettei minkäänlaista paniikkia ole ehtinyt vielä tulla.

- Mutta ehkä se tulee myöhemmin. Saattaa ihan hyvinkin tulla. Olen ollut asian kanssa kuitenkin todella tarkka alusta asti, että muistan ottaa ajan myös itselleni: Varata aikaa siihen, että on vapaa-aikaa, että saa viettää normaalia nuoren elämää, viettää aikaa kavereiden kanssa ja mennä vaeltamaan. Olen kova työntekijä, teen tosi paljon töitä, mutta pidän myös huolta, että on vapaa-aikaa, nainen jatkaa.

Vaeltamista ja treenaamista

Vaeltamisreissuilla Forsberg lähtee kavereidensa kanssa etsimään uusia paikkoa Los Angelesissa lähiseuduille.

- Otetaan auto ja lähdetään Los Angelesista pois kaupungin hulinasta parin tunnin päähän vaeltamaan vuoristoon ja rannoille ja muualle. Se on ehdottomasti lempi vapaa-ajan puuhaa tällä hetkellä. Tykkään myös käydä elokuvissa, ja juoksen aika paljon, ja käyn treenaamassa. Olen myös mieluusti kotona rauhassa, jos hajottaa, nainen heittää.

Koti aina rannan lähellä

Sara Maria Forsberg asuu Los Angelesin Santa Monicassa. Asuinalueella on Saaran mukaan vähän vähemmän kodittomia ja vähän enemmän vanhoja ihmisiä.

- Se on todella rauhallinen alue. Santa Monica on aivan mahtava. Rannan tuntumassa on kiva chillata. Asun aika lähellä rantaa. Se on aina ollut minulle tärkeätä, Pietarsaaresta kotoisin oleva neito kertoo.

Mutta vaikka Santa Monicassa on ihanaa asustella, kaipaa hän Suomea ja ystäviään. Tämän vuoden puolella Saara on ollut Suomessa kolmisen kertaa. Kesällä hän pyrkii myös viettämään aikaa Suomessa, sillä ystäviä olisi kiva nähdä enemmän.


Lue myös: Sara Forsbergia syytetään "kusen nousemisesta päähän" - lue naisen vastaus

Kilpailut

Uusimmat