Sara Forsbergia syytetään "kusen nousemisesta päähän" - lue naisen vastaus

22.04.2015 19:45 - Senni Loikala

Ur Cool -singlensä eilen julkaissut Sara Forsberg törmää usein itseään koskeviin ikäviin kommentteihin. "Kielinaisena" läpimurtonsa tehnyt nuori nainen kuitenkin todistaa Voicen haastattelussa, mikä hän oikein on naisiaan.  

Näyttelijä, laulaja ja "kielinaisena" tunnettu YouTube-julkkis Sara Forsbergin, 20, pääsi tekemään töitä kungfu-tähti Jackie Chanin kanssa. He näyttelivät yhdessä Skiptrace-elokuvassa ja kyseessä oli nuoren monitaiturin ensimmäinen suuri Hollywood-rooli.

Voicen iltojen Oku Luukkainen kysyi Forsbergilta, millaista oli tehdä töitä legendaarisen Jackie Chanin kanssa.

- Hän oli ihan sairaan nöyrä, niin jalat-maassa -tyyppiä, ettet voi ymmärtää. Hän tarjosi drinkkejä työntekijöille, rakensi lavasteita 200 muun kiinalaismiehen kanssa, käytteli rosoisia vaatteita ja naureskeli minun vitselleni. Hän oli niin normaali ja sympaattinen, että minulle jäi sairaan hyvä kuva, Forsberg kertoo.

"Nyt sinulla on kusi noussut päähän"

Loppuvuodesta Kaliforniassa asuva Forsberg nähtiin Posse-televisiosarjan vieraana. Nähtyään menestyvän nuoren naisen ihmiset heräsivät haukkumaan.

- Sain hirveästi palautetta, että "nyt sinulla on noussut kusi päähän". Se on merkillistä, koska koen itse olevani sama ihminen ja kun minulla on eno managerina, niin me pidämme molemmat visusti polvet maassa, Forsberg sanoo.

Tähti sai kutsun myös yhdysvaltalaiseen suosittuun Ellen DeGeneres Show'n, jossa hänet nähtiin reilu vuosi sitten. Kokemus oli Forsbergista hyvä, mutta ei mitenkään erityinen.

- Se on vain televisio-ohjelma, hän sanoi Luukkaisen haastattelussa.

Rankkaa työntekoa

Forsberg seuraa keltaisen lehdistön keskustelupalstoja, joissa ihmiset arvostelevat häntä kovin sanoin. Nainen kertoo lukeneensa mielipiteitä siitä, että hän olisi turha julkkis.

- Minä teen sairaasti töitä ja puurran pääni ja perseeni edestä, että saan leivän pöytään ja vuokran maksettua joka kuu. Kaikki menee, mikä tulee, Forsberg kommentoi.

- Jos on bisneksessä parikymmentä vuotta, niin silloin ansaitsee diivan leiman, mutta jos on ollut signattuna puoli vuotta, niin ei voi lähteä leijumaan, hän jatkaa.

Työnteko on tuottanut tulosta. Eilen nimittäin ilmestyi naisen ensimmäinen single, Ur Cool, mistä Forsberg on innoissaan - ja täysin ansaitusti.

Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan ylläolevasta audiosta.

Kilpailut

Uusimmat