Kuva: Vilma Kaura

Satu ja Kimmo saivat toisensa suorassa radiolähetyksessä - kosinta lavastettiin karaokekisaksi

16.12.2016 17:04 - Vilma Kaura

Erin - Kohta hänen -kosintakilpailu huipentui tänään kihlautumiseen Iskelmän iltapäivässä.

Yllätyskosinta sai alkunsa Iskelmän järjestämästä Erin - Kohta hänen -kilpailusta, jonka voitti 48-vuotias Kimmo Myllys. Tänään kilpailu huipentui onnistuneeseen kosintaan Radio Iskelmän Iltapäivässä, jonne Myllyksen avovaimo Satu Mikkonen, 45, oli houkuteltu autuaan tietämättömänä tulevasta.

- Olin sepittänyt tarinan, että osallistun Iskelmän vetämään karaokekilpailuun ja tarvitsisin sinne Satun kannustajaksi, Kimmo Myllys kertaa yllätyskosinnan taustoja.

Kesken juontaja Satu Kotosen emännöimän radiolähetyksen Myllys kuitenkin polvistui ja kosi avovaimoaan. Silminnähden häkeltynyt Mikkonen sai lopulta kakistettua myöntävän vastauksen tulevalle aviomiehelleen.

- En kyllä tuollaista osannut ikinä odottaa. Meni kauan ennen kuin sain sanottua vastauksen. En oikein edes muista mitä äsken tapahtui, Mikkonen kertaa vieläkin jännityksestä täristen.

Yllätykset eivät päättyneet pelkkään kosintaan, sillä kesken polvistumisen Iskelmän studioon astui Erin, joka lauloi liikuttuneelle parille Kohta hänen -kappaleen uudelta Seliseli-albumiltaan.

(kuva: Vilma Kaura)

Rakkautta ensisilmäyksellä

Satu Mikkosen ja Kimmo Myllyksen tarina alkoi yhdeksän vuotta sitten, kun helsinkiläinen ravintola Zetor toi parin yhteen. Myllyksen mukaan hän oli viettämässä ystävänsä kanssa viikonloppua ravintoloissa kierrellen, kun kohdalle oli sattunut kahden daamin seurue.

- Satun ystävä vei minun ystäväni tanssilattialle ja jäin murjottamaan sivuun. Silloin Satu sanoi minulle, että 'mitäs ukko siinä mökötät, kaljatuoppi syrjään' ja se oli sitten menoa, Myllys kertaa parin tapaamista hymyssä suin Satu-kihlattu viereillään.

Pariskunta on ollut aikeissa mennä naimisiin aiemminkin. Yhteisellä Miamin matkalla Kimmo oli ehdottanut Satulle sukulaisparin avioitumisesta inspiroituneena, josko hekin avioituisivat rannalla Satun kanssa.

- Sanoin siihen, että emme me rupea ketään matkimaan, Mikkonen nauraa.

Katso alta Satu Kotosen emännöimä yllätyskosinta Iskelmän iltapäivän suorasta radiolähetyksestä.

Lue myös: Erin tunnelmoi omia häitään uudella kappaleella - kuuntele

Lue myös: Uuden levyn julkaissut Erin: "Palautetta tulee tyypeiltä, jotka ennen olivat hiljaa"

Kilpailut

Uusimmat