Seksikäs Jessica Alba: "Tosielämässä olen varsinainen sievistelijä"

27.08.2014 21:15 - Susanna Karttunen

Vaikka Jessica Alba on yksi Hollywoodin kuumimmista naisista, ei näyttelijätär näe itseään seksikkäänä.

Viettelevistä rooleistaan tunnettu 33-vuotias Jessica Alba kertoo, että on tosielämässä sievistelijä. Vaikka Alba on uransa aikana poseerannut vähissä vaatteissa aikakausilehdissä ja elokuvissa, ei hän kuvailisi itseään seksikkääksi.

- Minua naurattaa, kun näen nimeni seksikkäimpien näyttelijöiden äänestyksissä. Se vain ei ole minua. Kaikki, jotka tuntevan minut tietävät, että olen sievistelijä, Alba kertoo.

Kaunottarella on kuusi ja kaksi vuotta vanhat lapset aviomiehensä Cash Warrenin kanssa. Hän ihmetteleekin sitä, miksi naisia, joilla on lapsia, pidetään usein vähemmän vetovoimaisina.

- Mielestäni monet naiset, joilla on lapsia, ovat seksikkäitä. On outoa ajatella, että äitiys jotenkin vähentäisi seksuaalista vetovoimaa, brunette sanoo.

Alba uusii roolinsa stripparina Sin City -elokuvan jatko-osassa. Tähden sopimus kuitenkin kieltää alastomuuden, joten ilman vaatteita tätä seksisymboliksi tituleerattua kaunotarta ei tulla elokuvassa näkemään.

- En suhtaudu naiivisti siihen, miten Hollywood toimii. Tiedän seksin myyvän elokuvia. Hyvä ohjaaja osaa kuitenkin tehdä kohtauksesta seksikkään ilman, että minun täytyy vilauttaa rintojani, sanoo Alba.

Uutisoimme aiemmin Alban mietteistä äitiydestä. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat