Kuva: Splash

Selena Gomez palasi Instagramiin tunteikkaana: "Olen vihdoin voittanut taisteluni"

25.11.2016 12:45 - Elisa Jalasjoki

Poptähti totesi muun muassa voittaneensa taistelun omaa riittämättömyyden tunnettaan vastaan.

Lokakuussa kiertueensa terveysongelmien takia keskeyttänyt Selena Gomez, 24, palasi eilen illalla kolmen kuukauden tauon jälkeen sosiaaliseen mediaan. Tähti lisäsi omalle Instagram-tililleen tunteikkaan kuvan kiitospäivän kunniaksi. 

Kuvassa tähti poseeraa hysteerisen fanilauman edessä iloisesti hymyillen. Gomez lisäsi kuvatekstiin avoimen kuvauksen siitä, mistä kaikesta hän on kiitollinen. 

"Minulla on tänä vuonna useita asioita joista olla kiitollinen. Tämä vuosi on ollut kaikkia aiempia vuosia vaikeampi, mutta samalla palkitsevin. Olen vihdoin voittanut taisteluni omaa riittämättömyyden tunnettani vastaan. Olen ainoastaan halunnut heijastaa teille takaisin kaikkea rakkauttanne, jota olette antaneet minulle vuosia, ja näyttää, kuinka tärkeää on pitää huolta myös teistä. Armon ja uskon kautta. Ystävällisyys voittaa aina. Rakastan teitä", Gomez kirjoitti. 

Maanantaina uutisoimme, kuinka Gomez voitti American Music Awards -gaalassa parhaan pop- tai rock-artistin palkinnon. Tähden koskettavan puheen voit katsoa täältä

Gomezin tililleen lisäämän kuvan näet alta. 

Laulajakaunottaren todettiin noin vuosi sitten sairastavan lupusta. Gomez on kertonut sairauden oireilevan ihmisillä eri tavoin, ja kuvaillut kokevansa itse ahdistusta, masennusta, sekä paniikkihäiriötä. 

- Haluan olla ennakoiva, ja keskityn siksi nyt omaan terveyteeni ja onnellisuuteeni, Gomez kertoi aiemmin tänä vuonna ennen kuntoutusklinikalle kirjautumista. 

Lue myös: Kiertueensa keskeyttänyt Selena Gomez kirjautui kuntoutusklinikalle

Lue myös: Selena Gomez palasi julkisuuteen tunteikkaalla puheella: "Olin täysin rikki sisältä"

Kilpailut

Uusimmat