Ozzy ja Sharon Osbournella eutanasiasopimus: Jos halvaannun, en halua enää elää

05.07.2014 23:15 - Eeva Rajala

Black Sabbath -yhtyeen keulamies Ozzy Osbourne on aiemminkin kertonut niin sanotusta avustussopimuksesta, mikä heillä on Sharonin kanssa mahdollisen Alzheimerin taudin varalta.

Ozzy Osbourne kertoi jo vuonna 2007 julkaistussa kirjassaan, että he vievät toisensa avustettuja kuolemia tarjoavalle Dignitas-eutanasiaklinikalle, jos jompikumpi heistä sairastuu joskus Alzheimerin tautiin eikä mitään ole enää tehtävissä. Nyt he ovat laajentaneet omaa kuolemasopimustaan.

- Jos en pysty elämään elämääni näin... Jos en pääse ylös sängystä ja p**seessäni on letkuja, olen sanonut Sharonille, että sulkee koneen. Jos saisin halvauskohtauksen ja jäisin halvaantuneeksi, en halua olla enää täällä, Osbourne kertoo The Mirror -lehdelle.

Osbourne kiitti eilen Black Sabbathin Lontoon-keikalla Sharonia siitä, että on pitänyt hänet hengissä kaikki nämä vuodet hänen elämäntapansa tietäen. Ozzy Osbourne oli pitkään juomatta ja ilman huumeita, kunnes viime vuonna retkahti kumpaankin. Nyt hän on jälleen ollut yli 480 päivää ilman viinaa.

Ozzy ja Sharon Osbourne viettivät eilen 28-vuotishääpäiväänsä. Pariskunta meni naimisiin 4. heinäkuuta vuonna 1982.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat