Sinkku brittikaunotar: Miehet eivät pidä minua kiinnostavana, koska olen malli

30.01.2015 17:45 - Senni Loikala

Brittimalli Lucy Harrold on 25-vuotias sinkku, joka ei ole löytänyt sopivaa deittiseuraa kolmeen vuoteen. Kaunis nainen kertoo, että miehet usein olettavat hänen olevan varattu ja saadessaan tietää hänen olevan malli, heidän kiinnostuksensa lopahtaa.

Alusvaate- ja glamourmalli Lucy Harrold, 25, on huomannut, että timmistä vartalosta ja upeasta ulkonäöstä voi olla haittaa deittimarkkinoilla.

- Luulen, etteivät ihmiset pidä minua kiinnostavana, koska olen malli. Totuus on kaikkea muuta. ... Jätkät olettavat, että olen varattu ja kun kerron olevani malli, he kohtelevat minua kuin epäkiinnostavaa kaveria, Harrold sanoo.

Harrold tapaili kuuluisaa rugby-pelaajaa kolme vuotta sitten, mutta juttu kariutui pian. Siitä lähtien nainen on pysynyt sinkkuna, mutta kuten lähes kaikki muutkin, kaipaa rinnalleen kumppania. Sopivaa ei ole löytynyt, vaikka Harrold pitää silmänsä auki myös ystäviensä kanssa baareissa käydessään.

- Ihmiset eivät edes tarjoa minulle drinkkejä, jos olen ulkona iltaa viettämässä, Harrold toteaa.

Se Oikea voisi periaatteessa löytyä myös työtilanteissa, kun Harrold poseeraa alusvaatteissa ja joskus myös alasti lehtikuvia varten. Harrold on kuitenkin hieman varuillaan.

- Olen monesti pelännyt, että jos tapaan jonkun kuvauksissa, että hän kiinnostuu minusta vain ulkonäköni takia. Olen paljon muutani kuin vain bikinikroppani.

Kokemustensa jälkeen nainen päätti tehdä oman deittiapplikaation älypuhelimeen, kun kultaa ei löytynyt edes ITV:n Take Me Out -tosi-tv-ohjelmasta.

- Ihmiset eivät usko minua, kun kerron etten minä ole pystynyt saamaan deittiä, Harrold tiivistää.

Toivottavasti Amorin nuolet lentelevät jatkossa myös Harroldille.

Alla kuvia Harroldin Twitter-tililtä.

Seuraava artikkeli: Seikat, jotka paljastavat sinun olleen sinkku jo pidemmän aikaa

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat