Kuva: AOP

Stalkkeri piinasi brittilaulajaa vuosien ajan - tunkeutui myös makuuhuoneeseen

18.04.2016 13:30 - Iiro Myllymäki

Lily Allenia piinannut mies on tuomittu häirinnästä ja varkaudesta.

Brittilaulaja Lily Allen, 30, on kertonut julkisuudessa ensimmäistä kertaa seitsemän vuoden piinastaan, jonka aikana parikymppinen mies häiriköi ja pelotteli häntä monin eri tavoin. Alex Gray -niminen mies saa tuomionsa häirinnästä ja varkaudesta toukokuussa.

Tapahtumat saivat alkunsa vuonna 2009, kun Gray perusti Twitteriin tilin nimeltään @lilyallenRIP ja väitti kirjoittaneensa tämän The Fear -hitin. Tämän jälkeen Gray alkoi jättää Allenille loukkaavia kirjeitä tämän asunnolle, levy-yhtiön tiloihin ja Allenin siskon omistamaan kauppaan.

- Se vähän säikäytti minut, enkä yleensä säikähdä helposti. Se, että menin poliisiasemalle kirjeiden kanssa osoittaa, miten tosissani olin. Poliisille kertominen rauhoitti oloani, Allen sanoo.

Hankaluuksia luottaa ihmisiin

Häiriköinti kulminoitui viime lokakuussa vaaralliseen tilanteeseen Allenin kotona. Gray pääsi tunkeutumaan Allenin kotiin ja pääsi etenemään aina makuuhuoneeseen asti. Allen uskoo, että miehellä oli mukanaan veitsi, mutta lopulta tämä vain varasti hänen käsilaukkunsa. Allenin ystävä sai häädettyä miehen asunnosta pois samalla kun Allen varmisti, että hänen lapsillaan oli kaikki hyvin.

Seitsemän vuoden häiriköinti on jättänyt syvät jäljet laulajaan.

- Olen hyvin varuillani ja minulla on hankaluuksia luottaa ihmisiin. Se vaikuttaa ihmissuhteisiin, aivan kaikkeen. Olen käytännössä katsoen erakko tällä hetkellä. Yritän olla ylidramatisoimatta tapahtunutta ja olen tietoinen joidenkin pelkojeni järjettömyydestä. Tiedän, että hän on vankilassa. Silti jos kuulen paukahduksen tai minkä tahansa äänen, tulen pelokkaaksi. Näen hänen kasvonsa kaduilla kulkevissa ihmisissä, Allen sanoo.

Lue myös: Vero Modalle laulaja Lily Allenin suunnittelema mallisto 

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat