Kuva: AOP

Suhdehuhut kiihtyvät: Kylie Jenner ja ex-poikaystävä jälleen yhdessä?

27.06.2016 12:15 - Emmi Moilanen

Seurapiirikaunotar Kylie Jenner ja ex-poikaystävä räppäri Tyga viettivät yhdessä iltaa Kanye Westin uuden musiikkivideon lanseeraustilaisuudessa Los Angelesissa.

Seurapiirikaunotar Kylie Jennerin, 18, ja räppäri Tygan, 26, on-off-suhde on saanut jälleen uutta tuulta alleen. Kaksikko bongattiin perjantaina yhdessä räppäri Kanye Westin uuden Famous-musiikkivideon ensi-illassa. Myöhemmin tilaisuuden jälkeen Kylie ja Tyga poistuvat yhdessä samalla autolla.

Pariskunta erosi vain kuukausi sitten, mutta E!Newsin lähteen mukaan he tapailevat jälleen tosiaan.

- He eivät ole virallisesti yhdessä, mutta tapailevat romanttisessa mielessä. Tällä kertaa heillä ei ole niin paljon paineita ympärillään, sillä molemmat ovat saaneet tilaa itselleen muutaman viikon eron aikana. Tyga haluaisi kuitenkin Kylien takaisin ja sanoo, että Kylie on hänen vaimonsa hyvässä ja pahassa, toinen lähde jatkaa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Viime viikolla Kylie lisäsi Instagramiin kuvan itsestään, johon tarkkasilmäisimmät fanit huomasivat seurapiirikaunottaren merkinneen ex-poikaystävänsä Tygan käyttäjänimen - vieläpä takapuolensa kohdalle. Myös Tyga lisäsi Instagram-tililleen samankaltaisen kuvan Kyliestä istumassa sängyllään samassa asussa, mutta poisti otoksen nopeasti.

 Kylie on viime aikoina yhdistetty myös kanadalaisräppäri Jahron Brathwaiteen, 22, taitelijanimeltään Party Next Dooriin. Torstaina julkaistussa miehen uunituoreessa Come and See Me -musiikkivideossa Kylie nähdään naispääroolissa, ja videon lopussa kaksikko ajautuukin intohimoiseen suutelusessioon sateessa.

Vielä viime viikolla E!News sivusto uutisoi Kylien olevan todella ihastunut Brathwaiteen.

- Kylie on todella kiinnostunut Party Next Doorista, joka saa hänen ajatuksensa pois Tygasta. Kylie on onnellinen nyt ilman jatkuvaa draamaa ja riitelyä Tygan kanssa, lähde kertoi sivustolle.

Lähde: E!News

Lue myös: Kylie Jenner kiusoittelee seuraajiaan sosiaalisessa medissa - julkaisi superkuumia bikinikuvia

Kilpailut

Uusimmat