Kuva: AOP

Suicide Squad -tähti turhautui roolistaan: "Jared teki puolet minun töistäni"

06.08.2016 15:15 - Tiina Svensk

Margot Robbie esittää tuoreessa elokuvassa Jokerin on-off -rakastajaa.

Juuri ensi-iltansa saanutta Suicide Squadia tähdittää muun muassa Margot Robbie, joka nähdään Harley Quinnin roolissa. Robbiella oli paljon haasteita elokuvan kuvausten aikana: näyttelijä kertoi NME:lle kamppailleensa paljon roolityönsä parissa. Uutisoimme aiemmin myös elokuvan kulisseista, joissa Robbie pelkäsi Leton hakkaavan hänet kuvausten aikana.

Elokuvassa nähdään joukko ikonisia DC-pahiksia, joista Robbie esittää entistä psykologia ja nykyistä Jokerin on-off -rakastajaa Harley Quinnia. Kohtalokkaan ja monimutkaisen suhteen ymmärtäminen tuottikin Robbielle vaikeuksia:

- En vain voi käsittää, miten hän voi olla samaan aikaan niin kovis ja toisaalta romahtaa jonkun miehen vuoksi hetkessä. Se oli minusta turhauttavaa, Robbie tilittää NME:n haastattelussa. 

Robbie myöntää kuitenkin huomanneensa, että sarjakuvien fanit tuntuvat rakastavan hahmon omistautumista Jokerille. Robbie kertoi, että Jokeria esittävä Jared Leto olikin auttanut näyttelijää sisäistämään parivaljakon välistä suhdetta.

- Se oli mahtavaa. Jared teki puolet minun töistäni, Robbie tunnustaa.

Vaikka Robbie kertoikin ihailevansa vastanäyttelijänsä omistautumista roolityölleen, samaa ihailua elokuva ei ole saavuttanut ensimmäisissä kritiikeissä. NME:n mukaan kriitikot ovat tyrmänneet anti-sankari -elokuvan pian ensi-illan jälkeen.

Lue myös: Jared Leto roolistaan Jokerina: Joudun syömään kahden tunnin välein

Lue myös: Suicide Squad -näyttelijätär: "Pelkäsin, että Jared Leto hakkaa minut"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat