Kuva: AOP

Suomalaisten Bieber-fanien kyltit saivat kiertuehenkilökunnan hermostumaan: "Se on herkkä aihe!"

26.09.2016 17:40 - Senja Rapila

Twitterissä julkaistun viestin perusteella henkilökunta pelkää, että Justin Bieber lopettaa konserttinsa ennen aikojaan Avalanna-kylttien takia.

Justin Bieberin, 22, esiintyminen Suomessa on saanut paikalliset fanit villiintymään. Innokkaimmat ja uskollisimmat fanit ovat odottaneet ovien avautumista Hartwall Arenan edessä jo aamusta alkaen. 

Tänään on kuitenkin erityinen päivä Bieberin elämässä, sillä tänään on neljäs vuosipäivä pienen Avalanna-tytön kuolemasta. Rouva Bieberinäkin tunnettu Avalanna kärsi harvinaisesta, aggressiivisesta syövästä, johon hän menehtyi yli viiden vuoden syöpätaistelun jälkeen.

6-vuotiaana menehtyneen Avalannan unelma oli tavata Justin Bieber ja se unelma toteutui vain seitsemän kuukautta ennen tytön kuolemaa. Tapaamisen jälkeen kaksikosta tuli todella läheisiä ja Bieber kertoo suhteestaan Avalannaan dokumenttielokuvassaan Justin Bieber's Believe.

Bieber-fanit ja artistin henkilökunta ovat muistaneet pientä sankaria sosiaalisessa mediassa.

Huolestuttavaksi asian on kuitenkin tehnyt se, että suomalaisfanit ovat halunneet muistaa pientä Avalanna-tyttöä myös Helsingin konsertin aikana. Purpose Tour -kiertuehenkilökunnan twiitistä selviää, että innokkaimmat fanit ovat tehneet Avalanna -kylttejä konserttia varten, jotka eivät ole toivottuja. 

"Olemme juuri nähneet kyltit konserttia varten Helsingissä ja meillä on vain yksi asia sanottavana... ei, siis EI! Siellä on ollut paljon suloisia kylttejä, mutta tämä on vain yksi iso EI. Se on hyvin herkkä aihe hänelle (Justinille). Te tiedätte, miten hän on reagoinut asiaan, kun haastattelijat ovat tuoneet hänet esille. Ajatelkaa asiaa ja ÄLKÄÄ käyttäkö Avalanna -kylttejä konsertissa", konserttihenkilökunta vetoaa Bieber-faneihin Twitterissä.  

Julkaistun viestin perusteella kiertuehenkilökunta saattaa pelätä, että Bieber lopettaa konserttinsa ennen aikojaan, kuten hän on tehnyt aiemminkin.

Lue myös: Haukkuiko Justin Bieber fanejaan päin naamaa? Katso video

Kilpailut

Uusimmat