Kuva: Fotolia

Suosikkijuontajasta tulee isä: "Itkin, kun kuulin sydänäänet"

05.01.2016 16:45 - Senni Loikala

Radiosta tutut Lauri ja Elina Kottonen saavat perheenlisäystä kesällä. Lauri kertoo Voicelle, millainen kokemus ensimmäinen ultraäänitutkimus oli.

Voicen iltapäivien juontaja Lauri Kottonen, 30, ja Novan juontaja Elina Kottonen, 31, odottavat esikoislastaan. Lauri kertoo, että ensimmäinen ultraäänitutkimus oli koskettava kokemus. Pariskunta näki kuvaruudulta lapsensa, joka oli vain 6-7 senttimetrin kokoinen.

- Kyllä minä itkin. Kaikki konkretisoitui silloin, että siellä on tuollainen pieni ihminen. Näimme pienet kädet ja jalat, ja kuulimme sydänäänet, Kottonen kertoo.

- Se on hetki, jota ei voi selittää kenellekään. He, jotka ovat kokeneet saman, tietävät miten huikeaa se on.

Uusi seikkailu

Pienokaisen laskettu aika on kesällä. Lauri kertoo, ettei hän ole vielä osannut jännittää uuden elämänvaiheen alkamista. Muutama asia kuitenkin mietityttää miestä.

- Ihmiset sanovat, että parisuhde muuttuu perheenlisäyksen takia ja lapsi menee kaiken edelle. En halua, että parisuhde jää aina toiselle sijalle, vaan siihen pitää yhä panostaa, Lauri sanoo.

- Totta kai minua myös pelottaa, meneekö kaikki hyvin. Tähän asti kaikki on mennyt hienosti, joten toivottavasti lopussakaan ei tule mitään yllätyksiä, hän jatkaa.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2014 ja osti omakotitalon viime vuonna. Lauri ja Elina ovat valmiita aloittamaan perhe-elämän vauvan kanssa.

- On tullut matkusteltua, nähtyä maailmaa, tehtyä sitä ja tätä. Nyt on aika yhden uuden seikkailun.

Alla olevalla päivityksellä Kottonen kertoi perheenlisäyksestä Facebookissa 1. tammikuuta. 


Kuuntele Voicen iltapäivää arkisin kello 14-18.

Kilpailut

Uusimmat