Kuva: Senja Rapila

Suosikkikoomikko mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa - "Oli fiilis, että en pysty tähän"

05.02.2017 23:15 - Senja Rapila

Iranilaissyntyinen Ali Jahangiri ei ota ohjelmaa liian tosissaan, vaan tyytyy myös pressitilaisuudessa vitsailemaan ronskisti.

Iranilaissyntyinen koomikko Ali Jahangiri on yksi tämän vuoden Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun alokkaista. Tähtiopettajakseen hän sai paluun parketille tekevän Saana Akiolan, joka on pitänyt muutaman vuoden tauon Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta.

- Jännittää, meinasin aamulla lähteä pois. Sen verran oli sellainen fiilis, että en pysty tähän. Nyt on vähän luottavaisempi olo, Jahangiri kommentoi ohjelman pressitilaisuudessa Radio Novalle.

- Se tulee tästä Saanasta, se on oikeasti ihan kauhea opettaja. Se on ihan koko ajan kimpussani kiinni. Ollaan 10 minuuttia harjoiteltu, minua sattuu kaikkialle! Hän ei päästä minua menemään, Radio Novan kuuntelijat ihan oikeasti auttakaa minua! Jahangiri vitsailee haastattelussa pilke silmäkulmassa.

Akiola on puolestaan silminnähden huvittunut siitä, että hän on saanut koomikon tanssiparikseen. Hän uskoo, että hauskaa tulee ainakin olemaan.

- Vähän silleen kyllä jännittää minuakin, mutta todella hauskaa. Kyllähän hän on tosi hauska ja todella hyvällä mielellä itse olen. Juttua varmaan riittää ja luulen, että tullaan hyvin toimeen kunhan päästään treenaamaan, hän naurahtaa.

Jahangiri esitteli vatsaansa Tanssii Tähtien Kanssa -pressitilaisuudessa. (kuva: Hanna-Maria Grönlund)

"Osaan kielellä tehdä asioita"

Jahangiri on tanssinut nuorempana hiphoppia ja breikkiä, mutta sen jälkeen tanssijalkaa ei ole enää vipattanut. Baarin tanssilattialla on ehkä tehty muutama tanssiliike, mutta ne ovat jääneet baariin.

- Saa nyt nähdä mitä tästä tulee. Olenhan tietenkin baarissa tanssinut, mutta en mitään tällaista, että ammattilaisten kanssa vedetään.

Hän kuitenkin kuittaa, että omasta takaa löytyy bravuuriliikkeitä, joita voisi hyödyntää tanssilattialla.

-Osaan kyllä kielellä tehdä asioita. Siis osaan esimerkiksi viheltää kielellä. Tällaisia juttuja osaan kielelläni, Jahangiri vitsaili.

Vahvuutena heittäytymistaito

Koomikko uskoo, että hänen vahvuutensa kilpailussa tulee olemaan heittäytymistaito.

- Moni on sanonut, että se on varmaan se heittäytyminen, mutta kyllä mä menen varmaan sillä, että minulla on maailman paras opettaja, hän virnistää.

- Vitsit, kyllä se osaa heittää tuollaisia! Saana nauraa.

- Olen tällä hetkellä imelämpi kuin sokeri! Ali lisää.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavalla 12.2. kello 19.30. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu ja ensimmäinen suora lähetys nähdään 19.2. alkaen kello 19.10. 

Lue myös: Mustan Barbaarin ja TTK-tanssinopettajan välinen kemia varasti show'n: "Katri kuumottaa mua"

Kilpailut

Uusimmat