Kuva: AOP

Suosikkinäyttelijä myöntää: Juopotteli yhdessä Stephen Hawkingin kanssa!

01.11.2016 12:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Benedict Cumberbatch myönsi, että paljasti viinanhuuruisen illan yhteydessä kuuluisalle fyysikolle salaisuuden, josta ei olisi saanut vielä puhua.

Näyttelijä Benedict Cumberbatch, 40, on paljastanut viimeisimmässä haastattelussaan, että hän on viettänyt suhteellisen railakkaan illan ystävänsä, teoreettisen fyysikko Stephen Hawkingin, 74, kanssa. Kostean illan merkeissä palkittu näyttelijä lipsautti Hawkingille vahingossa salaisuuden, mitä hän ei olisi saanut vielä kertoa ulkopuolisille.

- Olimme polviamme myötä margaritoissa ja se oli humalainen hetki, kun päätin kertoa hänelle siitä, että näyttelen Khania tulevassa Star Trekissä, Cumberbatch paljasti.

Kertomallaan hän tarkoittaa mitä todennäköisimmin uutta Star Trek: Discovery -televisiosarjaa, jonka tiiseri esitettiin ensimmäisen kerran hiljattaisessa Comic Con -tapahtumassa.

Khan on vuoden 1982 Star Trek II: The Wrath of Khan -elokuvasta muistettava vihollinen. Uuden Star Trek -elokuvan tuottajat ovat yrittäneet pitää uuden sarjan hahmoja ja niiden näyttelijöitä salassa mahdollisimman pitkään.

- Stephen oli ainoa henkilö, kenelle kerroin siitä. Hän piti siitä, että kerroin sen hänelle. Se sai hänet hymyilemään.

Lähde: Metro

Lue myös: Leonardo DiCaprion dokumentti ilmastonmuutoksesta katsottavissa - tapaa Paavin ja Obaman

Kilpailut

Uusimmat