Suosittu suomalaisnäyttelijätär: Julkisuudessa ei ole mitään positiivista

08.09.2011 16:45 - Karoliina Kotala

Suomen lasten ja nuorten säätiön Zest-ohjelmassa mukana oleva näyttelijä Pamela Tola pohti julkisuuden varjopuolia.

Tola kiertää muiden kampanjassa mukana olevien julkisuudenhenkilöiden kanssa Suomea opastamassa nuoria löytämään lahjakkuutensa ja uskomaan itseensä. Näyttelijä pohti myös usean nuoren kasvavaa intoa pyrkiä julkisuuteen.

-Jos nuori todellisista sydämensä syistä jotain haluaa ja sen eteen tekee töitä, niin varmasti pääsee siihen mitä tavoittelee, mutta jos haluaa vain julkisuuteen, niin ne eivät ole mielestäni todellisia syitä, Tola pohtii.

Tola kertoo itse aloittaneensa teatteriharrastuksen jo 10-vuotiaana ja neuvookin näyttelijäntyöstä haaveilevia nuoria harrastamaan teatteria. Naisen mukaan harrastaminen on hyvä keino nähdä haluaako nuori todella tehdä kyseista työtä tosissaan.

-Mielestäni pintajulkisuuden maailma on hyvin surullinen ja julkisuus on tosi raadollista. Eikä siinä ole mitään positiivista, tähti kertoo.

Tähti kuitenkin toteaa julkisuudesta olevan se hyöty, että esimerkiksi Tolaa on pyydetty viemään Zest-kampanjan merkeissä hyvää asiaa eteenpäin. Zest-ohjelman tarkoitus on tukea yläkoululaisten tasapainoista kasvua ja kannustaa nuoria kehittämään elämäntaitojaan.

Kilpailut

Uusimmat