Kuva: Splashnews

Supertähtien välit rikkoutuneet? Kanye West osoitti julkisesti mieltään Jay Z:lle

21.10.2016 14:45 - Elisa Jalasjoki

Artistien välien kerrotaan olleen huonot jo paljon aiemmin.

Hip hop-artisti Kanye West, 38, on ajautunut julkiseen sanaharkkaan ystävänsä Jay Z:n, 46, kanssa. Kanye avasi ajatuksiaan eilen keikallaan lukuisten fanien edessä. Miehen kerrotaan loukkaantuneen siitä, ettei Jay ole vieraillut hänen luonaan sen jälkeen kun tämä palasi kotiin toipumaan Pariisin ryöstöstä yhdessä vaimonsa Kim Kardashianin, 36, kanssa.

Selvästi loukkaantunut Kanye avautui faneilleen kesken esityksensä näin: 

- Älä soita minulle ryöstön jälkeen ja kysy kuinka voin. Haluatko tietää miten voin? Tule käymään ja tuo lapset kylään. Tee niin kuin olisimme veljiä. Istutaan yhdessä alas.

- En kestä tätä! Lapsemme eivät ole koskaan edes leikkineet yhdessä, Kanye tilitti. 

PageSix- lehden lähteen mukaan kaksikko ei ole koskaan ollut niin läheinen kun on ajateltu. Jayn väitetään kyllästyneen Kanyen huomionhakuisuuteen ja sietävän miestä vain pieninä annoksina.

- Jay ei halua julkisuuteen itsestään juurikaan tietoja. Kanye puolestaan haluaa olla jatkuvasti valokeilassa. Tämän takia Jay ei halua juurikaa viettää aikaa hänen kanssaan, lähde kertoo.

Lähteen mukaan Jay sieti miestä ainoastaan suurten tulojen takia myös heidän yhteisellä kiertueellaan Watch The Thorne vuonna 2011. Uutinen välirikosta on yllättänyt myös lukuisat fanit, sillä kaksikko on työskennellyt yhdessä jo yli viisi vuotta. 

Katso fanin kuvaama video Kanyen tilityksestä alta.

"Älä soita minulle ryöstön jälkeen ja kysy kuinka voin. Jos haluat tietää miten voin, tulet käymään. - Kanye" , videon alla lukee. 

Lähde: Mirror

Lue myös: Kanye West haluaa löytää vaimoaan satuttaneet miehet - palkkaa myös lisää turvamiehiä

Kilpailut

Uusimmat