Suvi Teräsniska toisen lapsen odotuksesta: ”Muiden neuvot ovat tervetulleita”

19.08.2016 20:45 - Pauliina Jokinen

Suvi Teräsniskan, 27, perheeseen syntyy toinen lapsi syksyn aikana.

Laulaja Suvi Teräsniska paljasti odottavansa perheenlisäystä uuden Vain elämää -kauden kuvauksissa. Kuvausten aikana Teräsniskalla oli somasti pyöristynyt vatsa, joka ei hiljentänyt laulajan vauhtia lainkaan.

Sarjassa Teräsniska nähdäänkin möyrimässä muiden kanssa niin metikössä kuin urheilemassa joukon jatkeena.

- Osallistuin samoihin juttuihin kuin muutkin, eikä raskaus hiljentänyt menoani. En kokenut sitä esteenä enkä hidasteena, Teräsniska kertoo.

Teräsniska ja hänen miehensä Simo Aalto saivat tietää perheenlisäyksestä jo hyvissä ajoin ennen kuvausten alkamista. Perheessä on entuudestaan 1,5-vuotias poika.

Laulaja ei harkinnut kertaakaan jättävänsä sarjaa väliin odotuksen takia. Helposti edennyt raskaus mahdollisti, että laulaja saattoi nauttia kymmenen päivää kestäneistä kuvauksista täysillä.

- Minulla sattui seeseteinen ja hyvä vaihe raskaudesta. Kaikki meni paremmin kuin hyvin. Enää en ehkä pystyisi rämpimään metsässä, Teräsniska nauraa.

(kuva: Senja Rapila)

Nyt laulajan raskaus on edennyt jo loppusuoralle ja perheeseen odotetaankin uutta tulokasta syksyn aikana.

Odotus on sujunut hyvin ja Teräsniskan omien sanojen mukaan ”siinä sivussa”. Arki keikkailevana artistina ja pienen lapsen äitinä on pitänyt huomion muualla.

- Kaikki on mennyt nyt hyvin. Saa nähdä, miten menee sitten toisen vauvan kanssa. Olen kuullut näkemyksiä puolesta ja vastaan, Teräsniska kertoo.

- Ihmiset ovat kertoneet omia kokemuksiaa ja neuvovat mielellään, enkä ole siitä lainkaan pahoillani. Kaikki neuvot ovat tervetulleita!

Arki rauhoittuu

Vielä syyskuussa laulajalla on muutamia työkeikkoja, mutta pian Teräsniska hiljentää tahtiaan. Perhe on jo miettinyt nimeä uudelle tulokkaalle, mutta toistaiseksi se on vielä päättämättä.

Nyt pariskunta kuitenkin tietää lapsen sukupuolen, kun esikoista odottaessaan he eivät halunneet tietää sitä etukäteen.

- Sukupuoli on vielä salaisuus. Nimenkin kanssa odotamme, kunnes hän saapuu maailmaan, Teräsniska kertoo.

Lue myös: Suvi Teräsniskan pelko purkautui itkuna - epävarmuus vaivasi Vain elämää -kuvauksissa

Kilpailut

Uusimmat