Vaihtoehto silikoneille? Rintoihin saadaan lisää muotoja verellä

12.02.2015 19:15 - Senni Loikala

Kohuttua vampyyrihoitoa on alettu käyttää maailmalla tuomaan lisäryhtiä ja kiinteyttä rintavarustukseen.

Monet ovat kuulleet vampyyrihoidoista, joihin myös julkisuuden henkilöt ovat hurahtaneet. Niissä ihmisen omaa, käsiteltyä verta injektoidaan ongelma-alueille ryppyjä silottamaan. Nyt toimenpidettä on alettu hyödyntää maailmalla rintojen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen.

Toimeenpiteeseen tulevan henkilön kädestä otetaan aluksi noin 60 milligrammaa verta, josta erotellaan kasvutekijät. Verihiutaleet stimuloidaan tuottamaan proteiineja, jotka johtavat solujen uusiutumiseen. Tämän jälkeen veri piikitetään rintoihin, joissa kollageenin tuotanto lisääntyy ja verenkierto paranee.

Kolmen viikon kuluttua toimenpiteestä rintojen väitetään olevan aiempaa kiinteämmät ja ryhdikkäämmät. Operaatiota suositellaan naisille, joiden rinnat ovat menettäneet kiinteyttään sekä heille, joiden dekoltee-alueen iho on ryppyistä. Toimenpiteestä uskotaan olevan hyötyä myös naisille, joiden nännit ovat sisäänpäin kääntyneet. Ennen toimenpidettä naisten on täytynyt käydä mammografiassa.

Toimenpiteen kerrotaan keventävän lompakkoa noin tuhannella eurolla.

Julkaisimme aiemmin listan lempinimistä, joita suomalaiset miehet kertoivat käyttävänsä naisten rinnoista. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat