Vaimo yllätti puhumalla Ben Affleckin peniksestä: "Toivottavasti käytössä oli laajakuvalinssi"

09.10.2014 09:43 - Laura Sulkava

Jennifer Garner on ilmeisen tyytyväinen miehensä varustukseen. Vieraillessaan tunnetussa keskusteluohjelmassa, neito latasi kommentin, joka saa itse show-emännänkin hiljenemään.

Jennifer Garner oli eilen Ellen De Generesin vieraana ja heidän keskustelunsa siirtyi syväluotaukseen näyttelijättären miehen, Ben Affleckin alastonkohtauksesta elokuvassa Gone Girl

Näyttelijäaviomiehellä on elokuvassa suihkukohtaus, jossa vilahtaa herran koko komeus. De Generes aloittaa keskustelun sanomalla, että elokuvahan on listaykkösenä, koska hän näyttää siinä. Garner jatkaa, peniksensä.

Garner kommentoi, ilmeisesti miehensä ja hänen peniksensä puolesta, kohtausta pilke silmäkulmassa.

- Haet ilmeisesti tässä jotain. Mitä minulla on sanottavaa, olkaa hyvät!

Garner jatkaa kokevansa itsensä hyväntekeväisyyttä tekeväksi ihmiseksi. Ihmiset antavat kuulemma hänelle todella paljon, joten neito halusi antaa heille myös jotain. 

Garner kertoo myös, että he juttelivat Affleckin kanssa aiheesta kotona, kun kohtaus oli kuvattu. Sanavalmiin vaimon reaktiota ei voi kuvata muuta kuin avoimeksi. Niin nasevaksi repäisyksi, että jopa emäntä hiljenee.

- Hienoa, toivottavasti Davidillä oli käytössään laajakuvalinssi.

Nainen viittaa kommentillaan David Fincheriin, joka on elokuvan ohjaaja sekä miehensä alapään varustukseen, joka ei ilmeisesti normaaliin linssiin mahtuisi.

De Generes utelee myös, onko tämä ensimmäinen kerta, kun Affleck esiintyy ilkialasti elokuvassa. 

- Siis meidän erittäin rivojen kotivideoiden ulkopuolella? Kyllä.

Jos englanninkieli taittuu, voit katsoa alta videopätkän Garnerin vierailusta The Ellen De Generes Show'ssa.

Kilpailut

Uusimmat