Taylor Swift sai surullisen uutisen - purkaa sydäntään blogikirjoituksessa

09.04.2015 20:30 - Senni Loikala

Yhdysvaltalaisen popparin perheessä eletään raskaita aikoja, joista Swift kirjoitti tänään koskettavan tekstin faneilleen.

Laulaja Taylor Swift on saanut pysäyttäviä uutisia läheisensä terveydestä. Hän jakoi surullisen tiedon faneilleen kirjoittamalla tänään Tumbrl-blogipalveluun. Suomensimme tähden kirjoituksen alle.

"Hei kaikki,

Kirjoitan teille päivittääkseni asian, jota en toivoisi joutuvani kertomaan, mutta se on tärkää ja olen tottunut jakamaan elämäni tärkeitä hetkiä teidän kanssanne. Yleensä, kun minulle tapahtuu asioita, prosessoin niitä ja sitten kirjoitan tuntemukseni kappaleiksi ja te kuulette sen musiikkinani myöhemmin. Tämänkertainen asia on jotakin, jota perheeni ja minä ajattelimme, että teidän pitäisi tietää.

Viime jouluna sanoin äidilleni, että hänen yksi lahjoistaan minulle olisi se, että hän menisi lääkärille ja ottaisi kaikki mahdolliset terveyskokeet, ihan vain keventääkseen mieltäni. Hän suostui ja meni tarkastukseen. Mitään varoitusmerkkejä ei ollut ja hänen olonsa oli täysin hyvä, mutta hän meni sinne vain minun ja veljeni pyynnöstä.

Tulokset ovat tulleet ja olen surullinen kertoessani, että äidilläni on diagnosoitu syöpä. Olisin tahtonut pitää yksityiskohdat hänen tilastaan ja hoitosuunnitelmistaan yksityisinä, mutta hän tahtoi teidän tietävän.


Hän tahtoi teidän tietävän, koska ehkä teidänkin vanhemmat ovat liian kiireisiä painiessaan kaiken kanssa, eivätkä siksi mene lääkäriin, ja ehkä muistuttamalla heitä varaamalla ajan tarkastuksiin syövän varalta, voi olla että he saavat diagnoosin riittävän ajoissa ja se helpottaa taistelua sairautta vastaan... Tai sitten saatte mielenrauhan siitä tiedosta, että he ovat terveitä, eikä teidän tarvitse huolehtia mistään. Hän tahtoi teidän tietävän, miksei häntä varmaankaan tule näkymään yhtä useissa kiertueeni esiintymissä kuin ennen. Hänellä on tärkeä taistelu edessään. 

Kiitos, että välitätte perheestäni niin paljon, että hän tahtoi minun jakavan tämän tiedon teidän kanssanne.

Toivon ja rukoilen, että te ette tulisi ikinä saamaan tällaisia uutisia.

Rakkaudella,

Taylor"

Lue myös: Taylor Swift julkaisi kuvan taviskaksoisolennostaan sosiaalisessa mediassa - katso

Kilpailut

Uusimmat