Teemu Selänne julkaisi avoimen kirjeen - hyökkää apulaisoikeusasiamiestä vastaan

23.05.2015 09:45 - Mikko Räsänen

Suomalainen kiekkolegenda ei ilahtunut kuullessaan uutisesta, että urheilijoiden etuoikeuden varusmiespalveluksessa aiotaan poistaa.

Teemu Selänteeltä ei olla totuttu kuulemaan politiikkaan ja päättäjiin liittyviä lausuntoja. Eilen Selänne kuitenkin julkaisi avoimen kirjeen, jossa hän hyökkää apulaisoikeusasiamies Maija Sakslinia vastaan. 

"Voisiko joku kertoa mulle mitä tarkoittaa apulaisoikeusasiamies ja mikä hänen tehtävänsä on?! Onko hänen tehtävänsä yrittää muuttaa urheilijoiden armeija-ajan toimintaa? Eiköhän tällä tittelillä olisi kaikkien edunmukaista keskittyä ihan muihin juttuihin jotka auttais Suomea oikeasti tärkeissä asioissa. Vai onko Maija Sakslinin elämäntyö muuttaa toimintaa, joka on toiminut kaikkien osapuolien kesken erinomaisen hyvin jo puolisataa vuotta", Selänne kirjoittaa Twitterissä julkaisemassaan kirjeessä. 

Selänne kertoo entisenä armeijan urheilukoululaisena pitävänsä suunniteltuja muutoksia täysin tarpeettomina.

"Loppujen lopuksi sillä ei ole väliä, oletko armeijassa paikan päällä 65 vai 365 päivää vaan sillä, että opit ne jutut, jotka sinun tarvitsee oppia ja haluat ylpeydellä olla osa suomalaista maanpuolustusta", Selänne jatkaa.

Lue Selänteen kirje kokonaisuudessaan täältä

Kilpailut

Uusimmat