Kuva: Nelonen

Temptation Island -irstailu lähti lopullisesti käsistä - nyt jo anaaliseksi lähellä?

18.05.2016 18:00 - Mikko Räsänen

Temptation Island -pariskuntien toiminta ihmetyttää.

Temptation Island Suomi -sarjan toisesta kaudesta luvattiin rajumpaa kuin ensimmäisestä, ja sitä se on todellakin ollut. Sarjan tämän illan jaksossa annetaan ymmärtää, että yksi pari on jo lähellä harrastaa anaaliseksiä. Siihen viittaa Sinkku-Tuomaksen ja seurustelevan Idan kahdenkeskinen yö. He peittävät kamerat harrastaakseen seksiä, mutta mikrofonit jäävät päälle. Kesken seksin kuuluu Idan ääni.

- Ei sinne, älä luulekaan!, Idan komentaa ja viesti jää katsojan mielikuvituksen varaan miettiä, mitä makuuhuoneessa oli tapahtua.

Kaksikko hehkuttaa sitä, miten ovat harrastaneet seksiä jo neljä kertaa vuorokauden aikana.

Kun Temptation Island -kausi lähestyy loppuaan, voidaan arvioida parien suoriutuminen ohjelmasta. Ohjelmassahan seurustelevat pariskunnat joutuvat kolmeksi viikoksi eroon toisistaan ja keskelle hyvännäköisiä sinkkuja.

Ida & Roope

Ida: Ehkä Suomen tosi-tv-historian moraalittomin ja pahantahtoisin osallistuja. Ohjelman alussa Ida kertoi, että Roope oli ollut uskoton heidän 3,5 vuoden suhteensa alkumetreillä. Ida kertoi ohjelman alussa heidän lähteneen TISiin mukaan testatakseen, onko Roope nyt luotettava. Nyt jälkikäteen vaikuttaa siltä, että Ida oli alusta lähtien tullut ohjelmaan kostaakseen Roopelle tai harrastaakseen irtosuhteita.

Kun Iida näki videolta, että Roope oli miesten leirissä sortunut humalaiseen pusutteluun, näki Iida siinä itselleen alibin ja alkoi harrastaa seksiä sinkku-Tuomaksen kanssa. Ida on harrastanut Tuomaksen kanssa seksiä jo niin monesti, että katsojat ovat pudonneet laskuista. Ida ei myöskään ole kokenut tekemisistään huonoa omaatuntoa, vaan pikemminkin päinvastoin hän on jopa pakottanut miesten leirissä asuvan Roopen näkemään seksivideonsa, vaikka on nähnyt mielipahan, mitä ne toisessa aiheuttavat. 

Juontaja Sami Kuronenkin ihmetteli jo viime jaksossa, onko Ida todella sitä mieltä, että Roopen humalainen suutelu riittää oikeutukseksi Idan tekosille. Edes siinä tilanteessa Ida ei vaikuttanut katuvalta. Tämän illan jaksossa hän kertoo, ettei hänellä ole enää mitään tunteita Roopea kohtaan. Ida tuli ohjelmaan Roopen tyttöystävänä ja heillä oli takana 3,5 vuoden suhde. Tuntuu uskomattomalta, että muutaman viikon erossaolo johtaa tilanteeseen, jossa Iida ilmoittaa, että tuneteet poikaystävää kohtaan ovat kuolleet ja hän näkee oikeutettuna omat syrjähyppynsä. Ja pahinta on se, että Ida kertoo, ettei edes ole Tuomakseen ihastunut, vaan kertoo pitävänsä häntäkin vain kaverina. 

Harrastettuaan Tuomaksen kanssa seksiä ainakin neljästi, jaksaa Ida vielä selittää kameroille, että Roope on heistä se, jonka pitäisi katsoa enemmän peiliin ja että Roope on tehnyt saarella yhtä pahoja asioita kuin Ida, vaikka Roope ei ole ollut lähelläkään seksin harrastamista.

Roope:
Nuori ja naiivi. Katsojia on surettanut nähdä, miten nuori Roope joutuu jaksosta toiseen pettymään Idan videoiden edessä. Viime jaksoissa Roope ei ole enää kyennyt katsomaan videoita, mutta hänen on ollut pakko kuunnella videoiden ääniraita ja sekin on ollut tarpeeksi aiheuttamaan pahaa mieltä. Ajan myötä Roope ymmärtänee, että Ida ei todellakaan ollut se oikea ihminen hänelle. Tulee todella mielenkiintoista nähdä Roopen ja Idan kohtaaminen ohjelman päättävällä iltanuotiolla.

Satu & Mika

Satu: Katsojien sympatiat ovat olleet Sadun puolella. Videoiden kautta on saatu nähdä, miten Mika puristelee sinkkunaisia ja on vuorotellen jokaisen iholla. On myös käynyt ilmi, että Satu on tullut ohjelmaan vain, koska Mika siihen niin kovasti halusi. Sadulle ohjelmaan osallistuminen on saattanut tehdä myös hyvää, sillä naisten saaren sinkkumiehet ovat parhaansa mukaan nostaneet hänen itsetuntoaan. Erityisesti Tontsa ansaitsee pisteet siitä, että jaksaa päivästä toiseen kehua Satua ja muistuttaa, miten hän ansaitsee vain parasta.

Mika: Kauden alussa vaikutti siltä, että Mikasta saattaa tulla ohjelman pahin pettäjä, sillä hän näytti heti ensimmäisissä bileissä humalaan tultuaan lääppivän kaikkia naisia. Lääppijä-Mikan imago on sittemmin pysynyt yllä, kun vastaavaa aineistoa on nähty myöhemmilläkin iltanuotiovideoilla. Kauden edetessä on kuitenkin herännyt kysymys, onko asia lopulta sittenkään ihan niin, miltä ruudussa on näyttänyt. Mika itse on nimittäin ollut todella tyrmistynyt, kun on kuullut, miten naisten saarella puhutaan siitä, että hän on puristellut sinkkukaunottaria. Myös muut miehet ovat ihmetelleet tämän kaltaisia väitteitä. Koska kaikki miesten saaren miehet ovat Mikan lääppimissyytöksistä tyrmistyneitä, on mahdollista, että Mikan teot on ohjelman leikkauspöydällä saatu näyttämään hieman pahemmilta kuin mitä ne todella ovat olleet. Mikan puolustukseksi on myös sanottava se, että hän ei ole rikkonut hänen ja Sadun sopimia rajoja, eli suutelemista, seksiä tai edes yhdessä nukkumista ei ole nähty.

Elina & Juho

Elina: Vaikutti alussa koko kauden tylsimmältä kilpailijalta. Oli hiljainen ja varautunut. Kauden edetessä tilanne on muuttunut ja Elina on puhjennut kukkaan. Hän on löytänyt erityisesti Iirosta läheisen ihmisen. Mutta vaikka Iiron suuntaan jotain pientä ihastusta olisikin, ei Elina - ainakaan kameroiden edessä - ole tehnyt mitään sopimatonta, ellei Iiron vieressä nukkumista sellaiseksi lasketa. Elinan ja Juhon etukäteen sopimissa säännöissä toisen vieressä nukkuminen katsottiin hyväksyttäväksi, joten siltäkään osin Elinalla ei ole mitään hävettävää.

Juho: Rehti ja suora mies, joka näyttää mitä ajattelee ja tuntee. Ollut välillä hukassa miesten saaren sinkkunaislauman vilinässä, mutta päässyt paremmin menoon mukaan naisten määrän vähentyessä. Juhon rauhallisuus on ollut ihailtavaa, sillä vaikka Sami Kuronen ja tuotantoyhtiö ovat yrittäneet järkyttää häntä näyttämällä videoita, joissa Elina välillä viettää Iiron kanssa kahdenkeskistä aikaa ja välillä puhuu kriittisesti siitä, mitä puutteita Juhossa on, ei Juho ole hetkahtanut. Hän on selvästi ymmärtänyt, että noissa klipeissä asioita voidaan leikkaamalla asiat irti asiayhteydestään, eikä siksi ole lähtenyt turhaan suuttumaan. Elinan ja Juhon suhde vaikuttaa olevan vahvimmalla pohjalla kaikista pareista.

Kalle ja Nana (kuva: Nelonen)

Nana & Kalle

Nana: Nana ja Kalle hälytettiin mukaan ohjelmaan viikon myöhässä, koska yksi alkuperäisistä pareista oli huijannut, ja oli eronnut jo ennen ohjelman kuvauksia. Myöhässä mukaan tulleet parit olisivat voineet jäädä tylsiksi, mutta Kallen ja Nanan kohdalla tapahtui päinvastoin. Kalle ja Nana ovat kutsuneet toisiaan sielunkumppaneiksi ennen ohjelmaan osallistumista. Silti Kalle päätyi jo ensimmäisen illan bileissä sekoilemaan useiden naisten kanssa ja samoihin lakanoihin erään sinkkukaunottaren kanssa. Nana järkyttyi siitä, että tuo tapahtui vain joitakin tunteja sen jälkeen, kun he olivat eronneet. Ja mikä oli Nanan vastaus: hän päätyi pari iltaa myöhemmin harrastamaan suuseksiä Jerin kanssa. Nana on sittemmin itkenyt ja katunut tekoaan, joten hänelle sentään on omatuntoa, joka esimerkiksi Idalta vaikuttaa puuttuvan.

Kalle: Selvin päin kaipaa Nanaa ja on hyvä poikaystävä. Humalassa muuttuu pelimieheksi, joka pelehtii useammankin naisen kanssa. Sekoilu alkoi jo ensimmäisenä iltana ja on jatkunut sen jälkeenkin. Seksiä Kalle ei ole tiettävästi harrastanut, mutta on jo yrittänyt sopia sinkkunaisten kanssa treffejä ohjelman jälkeiselle ajalle ja on karannut hiekkarannelle suutelemaan mielitiettyineen kameroiden ulottumattomiin. Kalle on myös tietoinen Nanan syrjähypystä ja on antanut ymmärtää, että sitä on vaikea antaa anteeksi, joten parin loppukohtaamisesti voi odottaa mielenkiintoista. Tosin kävi suhteelle mitä tahansa, vaikuttaa Kalle saaneen jo ohjelmasta sen, mitä tuli hakemaan: julkisuutta. Mies on nimittäin jo kameroiden edessäkin fiilistellyt sitä, miten hän on jo aiemmin voinut baarissa jutella julkkiksille ja jatkossa se on vieläkin helpompaa, kun hänkin on nyt tv-julkkis.

Kilpailut

Uusimmat