Mitä sinulle merkitsee rakkaus, Jonne Aaron?

06.11.2014 20:15 - Senni Loikala

Lokakuun lopulla Risteyksessä-albumin julkaissut Jonne Aaron pohtii rakkauden luonnetta.

Risteyksessä-soololevyn viime kuussa julkaissut Jonne Aaron, 31, tekee musiikkia erityisesti ihmissuhteista. Rakkaus ja siihen liittyvät asiat vaikuttavat voimakkaasti hänen sanoituksiinsa myös tuoreella albumilla.

- Semmoinen vaihe esimerkiksi, kun minulla meni kattilat jakoon, se oli aihe, mistä alkoi tulla biisiä. Yksin olemisen sietämättömän keveyden uudelleen opettelemista, sanoo Jonne.

Muusikko erosi pitkäaikaisesta parisuhteestaan muutamia vuosia sitten. Uutisoimme aiemmin, että hän nukkui tuolloin kitaran kanssa. Nyt mies vastaa Voicelle kysymykseen, mitä hänelle merkitsee rakkaus.

- Rakkaus on kaiken alku, kaiken inhimillisen olemisen riemu, ihmisen olemisen riemu; rakkaudesta kaikki lähtee. Sitten kun ei ole rakkautta, se ei ole hyvä. Olen tehnyt todella paljon töitä, että kaikkien yksityiselämän pettymysten jälkeen olen opetellut, että: "Jonne, sä olet ihan hyvä jätkä", muusikko kertoo.

Jonnen mukaan on hyvä löytää rakkautta terveellä tavalla ja terveessä määrin itseensä, jotta pystyy antamaan enemmän kanssaihmisilleen.

- Tykkään olla olemassa ja tykkään elää, nautin joka hetkestä ja ahmin tätä elämää. Sanotaan, että kitara on edelleen paras kaveri.

Lue myös: Jonne Aaronin elämä on risteyksessä: "Haluan aloittaa puhtaalta pöydältä"

Kilpailut

Uusimmat