Kuva: AOP

Tiedätkö, ketkä maailmantähdet eivät ole somessa? Perustelut vakuuttavat

11.03.2016 22:15 - Iiro Myllymäki

On monia huippunäyttelijöitä, jotka eivät ole hypänneet sosiaalisen median kelkkaan.

Monet odottavat lempinäyttelijöiltään ja muilta julkisuuden henkilöiltä läsnäoloa sosiaalisessa mediassa, jossa idoliinsa tuntee saavansa henkilökohtaisemman kontaktin kuin valkokankaalta. Muun muassa Emma Watson, Ashton Kutcher ja Jim Carrey ovat kuin kotonaan Twitterissä ja Facebookissa.

Kaikki Hollywoodin huippunäyttelijät eivät silti halua vapaaehtoisesti jakaa elämänsä yksityiskohtia netissä. Katso alta, ketkä viisi tähteä eivät käytä sosiaalista mediaa ja lue heidän perustelunsa.

Jennifer Aniston

(kuva: AOP)

”Teemme niin paljon töitä säilyttääksemme edes jonkinlaisen yksityisyyden, joten miksi asettaisimme itsemme näyttille vapaaehtoisesti?”

Jennifer Lawrence

(kuva: AOP)

”En vain ymmärrä Twitteriä. Hädin tuskin pysyn perillä sähköposteistani. En ole kovinkaan hyvä puhelimien ja teknologian kanssa. Jos näet Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä profiilin, jossa on nimeni, se ei luultavasti ole minä.”

Kate Winslet

(kuva: AOP)

”Sosiaalisella medialla on valtava vaikutus nuorten naisten itsetuntoon, koska he pyrkivät saamaan muut pitämään itsestään. Ja mitä seuraa? Syömishäiriöitä. Se saa vereni kiehumaan. Tästä syystä kotonani ei käytetä sosiaalista mediaa.”

George Clooney

(kuva: AOP)

”En tajua, miksi kukaan julkisuuden henkilö olisi Twitterissä. Ensinnäkin, pahinta mitä julkkis voi tehdä on tehdä itsestään helpommin saavutettavissa oleva. Toiseksi, jonakin iltana, kun olet juonut kaksi drinkkiä liikaa ja joku ärsyttää sinua Twitterissä, alat tapella häntä vastaan.”

Julia Roberts

(kuva: AOP)

”Se on kuin hattara: näyttää houkuttelevalta mutta jättää sormet tahmeiksi ja ilo kesti vain hetken. Internetin anonymiteetti saa ihmiset osoittamaan vihaansa.”

Lue myös: Sosiaalinen media on nuorille tytöille suurin ulkonäköpaineiden aiheuttaja

Lähteet: Refinery29, Fan Page List

Kilpailut

Uusimmat