Kuva: AOP

Tom Cruise kiittää skientologiaa menestyksestään: "Ilman sitä en olisi tässä"

27.10.2016 09:45 - Senja Rapila

Palkittu näyttelijä uskoo siihen, että maailmanlaajuista menestystä ei olisi tullut ilman skientologiaa.

Yli viidessäkymmenessä elokuvassa näytellyt konkari Tom Cruise, 54, on yksi Hollywoodin tunnetuimmista ja menestyneimmistä nimistä. Näyttelijä teki lopullisen läpimurtonsa elokuvalla Top Gun. Nyt Cruise on kiittänyt suuresta menestyksestään uskonlahkoaan, eli skientologiaa.

- Se on jotain, joka on auttanut minua uskomattoman paljon elämässäni. Olen ollut skientologisti yli 30 vuotta. Se on jotain, mitä ilman en olisi tässä. Se on kaunis uskonto. Olen sanoinkuvaamattoman ylpeä, Cruise kommentoi ITV News -uutiskanavalle.

Vaikka skientologia on auttanut Cruisen mukaan häntä menestyksessä, ei se ole auttanut häntä naissuhteissa. Hänen ex-vaimonsa Nicole Kidman, 48, on kertonut aiemmin, että skientologian hengellinen johtaja sabotoi pariskunnan suhdetta niin pitkään, kunnes he erosivat.

Tom Cruise ja Nicole Kidman. (kuva: Splash)

Kerroimme myös aiemmin, että Cruise ei pidä lainkaan yhteyttä tyttäreensä Suri Cruiseen. Kaksikko on nähnyt viimeksi vuosia sitten.

- Tom ei ole nähnyt tai soittanut Surille kolmeen vuoteen. Heillä ei ole minkäänlaista yhteyttä toisiinsa, lähde on kertonut. Voit lukea siihen liittyvän jutun täältä.

Lähde: Female First

Lue myös: Tom Cruise Top Gunista: "Kakkonen olisi kyllä hauska"

Lue myös: Nicole Kidman avautuu vihdoin suhteestaan Tom Cruiseen: "Avioliittomme oli fantastinen"

Lue lisää aiheesta tom-cruise

Mission: Impossible -elokuvan ensi-ilta siirtyy vuoteen 2025 Tom Cruisen juokseminen on rakastettu osa elokuvia - "En tiedä miksi" Tom Cruise kaahailee tulevassa Mission: Impossible -elokuvassa - katso video Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat