Kuva: AOP

Trainspotting-elokuvasta vihdoin jatko-osa

07.12.2015 07:45 - Eeva Rajala

Elokuvan ensi-ilta on tämän hetken tietojen mukaan vuonna 2017.

Trainspotting-elokuvan jatko-osasta on puhuttu jo muutama vuosi, mutta nyt aikataulu näyttää olevan selvillä. Ohjaaja Danny Boylen elokuvassa näyttelevät alkuperäisestä elokuvasta tutut Ewan McGregor, Robert Carlyle, ja Jonny Lee Miller. Kuvaukset alkavat ensi vuonna.

Trainspotting-elokuvassa McGregor näyttelee miestä, joka yrittää päästä eroon heroiiniriippuvuudestaan. Elokuva oli aikoinaan Oscar-ehdokkaana ja se voitti BAFTA-palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta.

Irvine Welshin romaaniin perustunut Trainspotting-elokuva julkaistiin vuonna 1996. Vuonna 2002 elokuvasta julkaistiin jatko-osa nimeltä Porno.

Boyle kertoi toimittajille lokakuussa, että uuden Trainspotting-elokuvan kuvaukset alkavat touko-kesäkuun aikana. Ohjaajan mukaan elokuvan kuvausten alkaminen huolettaa, sillä ihmisillä on niin suuret odotukset. Elokuva ei voi olla pettymys.

Boylen mukaan elokuva pyritään saamaan valmiiksi jo ensi vuonna, kun vietetään Trainspotting-elokuvan 20-vuotisjuhlia. Teatteriensi-iltansa elokuva todennäköisesti kuitenkin saa vasta vuonna 2017.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat