Kuva: AOP

Transformers-näyttelijä pidätettiin Donald Trump -protestin yhteydessä

26.01.2017 19:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Shia LaBeouf protestoi suomalaisvahvistuksen kera New Yorkissa.

Kertoman mukaan Transformers ja Nymphomaniac-elokuvistakin tuttu näyttelijä Shia LaBeouf, 30, on joutunut pidätetyksi. Pidätys tapahtui, kun LaBeouf protestoi Yhdysvaltojen uuden presidentin, Donald Trumpin, virkaanastumista yhdessä useiden protestoijien kanssa.

LaBeouf kehitti Trumpia vastustavan He Will Not Divide Us -taideprojektin yhdessä helsinkiläisen taiteilija Nastja Säde Rönkön sekä Luke Turnerin kanssa. Projekti pitää sisällään muun muassa kameran, joka on asennettu Moving Image in Queens -museon ulkoseinälle.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Näyttelijä pidätettiin, kun hän joutui kahakkaan toisen protestoijan kanssa, joka keskeytti protestin livelähetyksen. Tämän myötä poliisi puuttui kaksikon kahinaan ja tapahtumasta on kuvattu myös videomateriaalia, missä nähdään, kuinka virkavalta taluttaa 30-vuotiaan näyttelijän pois protestoijien keskeltä.

- Shia uhrautui puolestamme, yksi protestoijista kommentoi videolle pidätyksen jälkeen.

Protesti jatkui kuitenkin LaBeoufin pidättämisen jälkeen.

Mirror-lehdessä kerrotaan, että Shia ja muut protestoijat aikovat pitää taideinstallaatioon kuuluvan, suoraa lähetystä lähettävän "protestikameran" paikallaan seuraavien neljän vuoden ajan - tai jopa mahdollisesti niin pitkään, kun Trump on vielä Yhdysvaltojen presidenttinä.

Lähde:Mirror

Lue myös: Transformers-tähti meni salaa naimisiin - Elvis vihki Las Vegasissa!

Lue myös: Kanye West edusti Karhun lenkkareissa - katso kuvat

Lue myös: Britney Spearsin elämästä tehdään elokuva - katso kuvat pääroolin esittäjästä

Kilpailut

Uusimmat