Tv Kutonen aloittaa Suomessa - mukana Veikkausliiga, Twin Peaks ja Star Trek

16.08.2012 14:45 - Mikko Räsänen

The Voice TV:n nimi vaihtuu syyskuun alussa Kutoseksi. Samalla kanavan ohjelmisto laajenee merkittävästi.

The Voice TV:n nimi vaihtuu 1. syyskuuta alkaen Kutoseksi. Samalla kanavan ohjelmisto laajentuu entistä monipuolisemman viihteen sekä urheilun pariin.

SBS TV on kahdella kanavallaan (TV5 ja The Voice TV) Suomen kolmanneksi suurin, vahvassa kasvussa oleva kaupallinen tv-talo, joka tavoittaa viikoittain jo lähes 2,5 miljoonaa suomalaista. 1. syyskuuta SBS TV:n menestystarinassa aukeaa uusi lehti, kun kanavapaikalla 11 vapaasti näkyvä The Voice TV vaihtaa nimeään Kutoseksi.

Runsaasta musiikkitarjonnasta ja tammikuussa alkaneesta komediaputkesta tunnettu The Voice TV on vakiinnuttanut asemansa Suomen musiikki-tv:n ykkösenä niin katsojamäärissä kuin mainostajissakin. Kutosen avulla SBS TV tavoittelee entistä vahvempaa asemaa kaupallisen television markkinoilla.

Muutoksen myötä Kutonen saa uuden ilmeen ja aiempaa monipuolisemman ohjelmatarjonnan, joka laajentuu aikavälille 18.00-24.00. The Voice TV säilyy brändinä Kutosen sisällä, ja Voicelta tutut musiikkiohjelmat jatkuvat aamu- ja iltapäivisin. Kutosen pääkohderyhmä on miespainotteinen, iältään 15-34-vuotiaat.

- Me pyrimme rakentamaan TV5:n ja Kutosen ohjelmistoa niin, että se palvelee mahdollisimman hyvin kohderyhmiä, ja sitä kautta vahvistamme kanavaperhettämme. Työtä tehdään jatkuvasti, valmiita emme ole missään nimessä. Loppupeleissä katsojat äänestävät, mistä he pitävät. Heitä tulemme kuuntelemaan kanavien kehityksessä, TV5:n ja Kutosen ohjelmajohtaja Mervi Rouvinen sanoo.

Urheilu on Kutosen merkittävin uusi aluevaltaus. Syyskaudella 2012 kanava esittää kuusi Veikkausliigan jalkapallo-ottelua suorina lähetyksinä; kaksi syyskuussa ja neljä lokakuussa. Ensimmäinen ottelu (FC Inter-VPS) nähdään 3.9. klo 18.15.

Sarjaviihteen osalta Kutonen panostaa ulkomaisiin rikos-, toiminta-, tosi-tv- ja komediasarjoihin. Syyskaudella 2012 kanavalla nähdään muun muassa kulttimaineeseen nousseet tuotannot Star Trek ja Twin Peaks sekä tosi-tv-sarjat Inked ja Swamp People. Ohjelmistoa täydentävät perjantaisin klo 22.00 esitettävät scifi- ja toimintapainotteiset elokuvat. Jokailtainen komediaputki säilyy entisellään, mutta aikaistuu tunnilla. Luvassa on myös muuta uutta kiinnostavaa sisältöä, josta kuullaan lisää myöhemmin.

Kilpailut

Uusimmat