Kuva: Senja Rapila

TVOF-tähtivalmentajat varmana: Ensi tuotantokauden voittaja on mies!

12.12.2016 17:30 - Senja Rapila

Viimeisten kahden tuotantokauden aikana kilpailun voittajat ovat olleet naisia, mutta tammikuussa alkavalla tuontantokaudella on mukana ennätysmäärä miesosallistujia.

Viime tuotantokauden voittaja oli Tarja Turusen luotsaaman tiimin Suvi Åkerman. Nyt suosikkiohjelma The Voice of Finlandin valmentajat ovat miltei varmoja siitä, että seuraavalla tuotantokaudella voiton tulee viemään miespuolinen kilpailija. Ohjelman kuvaukset aloitettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti syksyllä.

- Kaksi edellistä voittajaa ovat olleet naisia, nyt olisi kyllä miehen vuoro, kolme tuotantokautta mukana ollut Olli Lindholm kommentoi Voice.fi:n haastattelussa.

Yö-yhtyeen keulahahmon mielestä ensi tuotantokauden kisailijoiden joukossa on pari miestä, jotka ottavat tilan kuin tilan haltuun reippaasti karismaattisella olemuksellaan. Se piirre onkin valttikortti, jonka Lindholm uskoo vievän miehet finaaliin asti.

- He olivat todella poikkeuksellisen karismaattisia. Heillä oli myös hyvä ääni, mutta sitten kun heidät näki, niin ei hitto! Ja vaikka he menivät toisen tiimiin, niin ei harmittanut yhtään. Tärkeintä oli, että näkee sellaisia tyyppejä.

Myös uusi valmentaja Anna Puu ja ohjelman juontaja Heikki Paasonen olivat sitä mieltä, että seuraavan tuotantokauden voittaja tulee olemaan miespuolinen laulaja. 

"Tällä kaudella enemmän laulajia, jotka erottuvat"

Lindholmin lailla kolme vuotta The Voice of Finlandin valmentajana vaikuttanut räppäri Redrama on muiden valmentajien kanssa samalla linjalla. Hän toteaa, että seuraavalla tuotantokaudella on mukana enemmän erilaisia persoonia, jotka erottuvat edukseen.

- Tällä kaudella on enemmän laulajia, jotka erottuvat joukosta. Meillä on aika paljon miespuolisia laulajia tällä kaudella, mikä on hienoa, koska tämä kausi erottuu myös sillä edellisistä, Redrama toteaa.

- Nyt mukana on vahvoja nuoria miehiä. Se muuttaa heti muun muassa sen, mitä biisejä tulee. Nyt koko homma on vähän kirjavampi. Mukana on kovia naislaulajiakin, mutta meillä on sellaisia jätkiä tuossa mukana, että tästä kaudesta tulee mielenkiintoinen. Michael Monroen tiimissä on esimerkiksi yksi, minun tiimissäni on toinen... Tosi kovia tyyppejä.

Myös ohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudelta asti mukana ollut rokkari Michael Monroe on samaa mieltä muiden kanssa. Redraman sanojen mukaan hänen tiimissään on yksi ohjelman ennakkosuosikeista.

- Minä sanoisin, että se on mies vähän rockimpaan tyyliin, Monroe vihjailee.

Pääset tutustumaan uuden tuotantokauden laulajiin Nelosen sivuilla, täällä.

The Voice of Finlandin kuudes tuotantokausi alkaa Nelosella 6. tammikuuta 2017.

Lue myös: Artistiura mullisti Aki Samulin elämän: "Valtava muutos"

Lue myös: Juha Tapio paljastaa taitavan esiintyjän mittarin: "Et voi piiloutua tai feikata mitään"

Kilpailut

Uusimmat