Kuva: AOP

Twilight-kaunotar avautuu kirjassaan nuoruuden suhteesta: On vaikea ymmärtää, mitä oikein ajattelin

07.10.2016 21:15 - Elisa Jalasjoki

Anna Kendrickin mukaan hän yrittää edelleen päästä eroon kaunan kantamisesta.

Näyttelijä-laulaja Anna Kendrick, 31, muistelee nuoruusvuosien sydänsuruja uutuuskirjassaan, Scrappy Little Nobody. Kendrick ollessa 21-vuotias, hänellä oli on-off-suhde muusikkoon, jota hän kutsuu kirjassa Connoriksi. Kendrickin mukaan romanssi seuraili tarkasti Connorin ohjeita: he treffailivat, mutta eivät virallistaneet suhdettaan, sillä miehen mukaan siitä seuraisi pelkkää draamaa.

"Vaikea ymmärtää, mitä silloin ajattelin"

Tähti perustelee suhteeseen jäämistään sillä, ettei hänellä ollut ennen ollut kunnon suhdetta.

"Luulin että viileä ja viehättävän näköinen mies oli se koko objekti. On vaikea ymmärtää mitä ajatelin silloin," Kendrick kirjoittaa.

Laulaja toteaa työntäneensä syrjään kaikki varoitusmerkit suhteen laadusta, myös miehen läheisen ystävyyden toiseen naiseen. Lopulta Connor jätti Kendrickin. Tähti kuvailee itkeneensä paljon, kokemus oli hänen mukaansa häpeällinen. 

Kaupungista pois pääseminen auttoi

Kendrick aloitti pian eron jälkeen elokuvan kuvaukset toisessa kaupungissa, mikä hänen mukaansa auttoi paljon. Samoin näyttelijäkollegoiden tuki: he antoivat Kendrickin surra, mutta heittivät vitsiä myös Connorin uudesta tyttöystävästä, tuosta naisesta, jota näyttelijä ei ollut tajunnut suhteessaan pelätä. 

Tähden mukaan mikä tahansa käytös on anteeksiannettavaa kun on läpikäymässä eroa.

"Aiheeton ilkeily lämmitti lohdutonta sydäntäni," tähti muun muassa kirjoittaa.

Kendrick toteaa seuraavansa kyseistä strategiaa myös silloin, kun hänen ystävänsä käyvät läpi vastaavanlaisia tilanteita. 

"Tiedän että se on lapsellista ja noloa, mutta mielestäni olet sallittu olemaan kurjana sen jälkeen, kun tulet jätetyksi," tähti toteaa. 

"Oppitunti"

Vuosia myöhemmin koko kokemus muuttuikin Kendrickin mukaan opetukseksi. Hänelle selvisi, että toinen tyttö koki edelleen olonsa huonoksi varastettuaan toisen miehen. 

"Se oli todellinen oppitunti tavalleni kantaa kaunaa. Teen sen niin hyvin, etten edes huomaa tekeväni niin."

Kaunan kantamisesta pois oppiminen onkin jotain sellaista, minkä eteen tähti myöntää tekevänsä paljon töitä yhä tänäkin päivänä. 

Scrappy Little Nobody tulee myyntiin tämän vuoden lopussa, 15. marraskuuta.

Lähteet: People, Glamour

Lue myös: Twilight-kaunotar elokuvabuumin alkuvaiheista: "Sain paniikkikohtauksia, oksensin joka päivä"

Kilpailut

Uusimmat