Twilight-kaunotar Kristen Stewart tylytti toimittajaa: Lesbo-utelut hermostuttivat

13.08.2015 13:15 - Eeva Rajala

Kristen Stewartin mukaan ihmisen ei tarvitsisi välttämättä määrittää itseään homoksi tai heteroksi. Onko se täysin välttämätöntä?

Kristen Stewartin uskotaan seurustelevan naisen kanssa. Stewart on bongattu useasti yhdessä visuaalisten efektien tuottajan Alicia Cargilen kanssa. Stewart ei silti ole halunnut puhua suhteesta julkisesti, eikä hän tehnyt sitä myöskään Nylon-lehden haastattelussa. Kun lehden haastattelussa kysyttiin, seurusteleeko hän naisen kanssa ja onko hän tullut kaapista ulos, vastaus oli:

- Googlaa minut, en minä piileskele, Stewart vastasi.

Hän selvensi vielä, ettei halua määritellä itseään kyseisen kysymyksen kautta.

- Olen näyttelijä. Elän tätä monitulkintaista elämää ja rakastan sitä. En usko, että se olisi oikein, jos sanoisin "Olen tulossa kaapista!", tähti jatkaa.

Tarvitseeko ihminen selvyyden seksuaalisuudestaan?

Stewart sanoo, että hän on siihen asti vain tyyppi, joka tekee elokuvia, kunnes hänellä itsellään on mielipide tai jonkinlainen näkökulma valmiina myös muille ihmisille.

- Uskon, että kolmen, neljän vuoden aikana yhä useampi ihminen alkaa miettiä, ettei välttämättä tarvitse selvittää itsellensä, onko homoseksuaali vai hetero. Tee vain omaa juttuasi ja siinä se on, Stewart selventää.

Näyttelijältä kysyttiin myös, pitääkö hän koskaan yhteyttä entiseen miesystäväänsä, näyttelijä Robert Pattinsoniin. Stewartin mukaan hän ei aio koskaan puhua kyseisestä asiasta julkisuudessa, sillä se olisi hullua.


Lue myös: Löysikö Twilight-kaunotar Kristen Stewart onnen naisen kanssa? Katso

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat