Unelmajuhla Venetsiassa: Yksityiskohdat George Clooneyn häistä julki

18.09.2014 09:10 - Heli Thoren

Suuri päivä Clooneyn ja tulevan vaimon Amal Alamuddin elämässä lähenee. Yksityiskohdat parin superhäistä yllättävät.

George Clooney, 53, on ehtinyt seurustella hyvien monien kaunottarien kanssa, mutta nyt mies on viimein antanut naisen todella varastaa sydämensä. Clooney kosi libanonilaista tyttöystäväänsä Amal Alamuddinia, 36, ja hääsuunnittelut ovat täysillä käynnissä.

Pari tulee sanomaan toisilleen tahdon Venetsiassa, Italiassa. Suurhäät tulevat olemaan kallis juttu, mutta perinteistä ei silti tingitä. Alamuddinin vanhemmat tulevat maksamaan lähes koko juhlan, vaikka Hollywood-tähdellä ei itselläänkään ole pikkurahasta puutetta.

Juhlat alkavat illallisella päivää ennen hääjuhlaa. Lähimmät ystävät on kutsuttu syömään legendaariseen venetsialaishotelliin Hotel Ciprianiin. Itse hääjuhlaa vietetään 1700-luvulta peräisin olevassa palatsissa Palazzo Papadopolissa. Juhlissa tarjotaan sekä italialaista että libanonilaista ruokaa. Juhlamusiikista vastaa Andrea Boccelli.

Paitsi juhla myös itse morsian tulee olemaan upea ilmestys. Morsian tullaan näkemään Alexander McQueenin puvussa, jota Alamuddin on käynyt useaan otteeseen sovittamassa Lontoossa. Itse hääjuhlan huhutaan olevan aivan lähiviikkoina.



Clooneyn bestmanin valinnassa koettiin myös dramaattisia hetkiä taannoin. Lue aiheesta lisää täällä.

Kilpailut

Uusimmat