Kuva: Youtube

Unettomuutta, alakuloa ja lääkityksen laiminlyöntiä - Sara Forsberg avoimena ongelmistaan

22.06.2016 08:45 - Iiro Myllymäki

Laulajanuraa luova suomalainen on rikkonut hetken hiljaiselonsa Youtubessa.

Kansainvälistä uraa viihdebisneksessä luova Sara Forsberg, 22, on julkaissut YouTubessa videon, jossa hän päivittää kuulumisiaan faneille. Videolla Forsberg pahoittelee, että on pitänyt hiljaiseloa YouTubessa pari viikkoa, mutta tarjoaa asialle avoimen selityksen.

- Minulla ei ole ollut aikaa eikä inspiraatiota kuvata videoita. Olen tuntenut itseni välillä oudon surulliseksi. Videoideni on tarkoitus tehdä muut iloiseksi ja jos itse olen onneton, materiaali ei olisi aitoa, Forsberg kertoo.

Laiminlyönyt terveytensä

Juuri ensimmäisen EP:nsä julkaissut nainen on ollut kiireinen muun muassa harjoitellessaan live-esiintymisiä varten. Kiire on saanut aikaan stressiä.

- Olen laiminlyönyt terveyttäni. Olen kärsinyt vakavasta unettomuudesta stressin takia enkä ole ottanut astmalääkitystä tai muita lääkkeitä, joita käytän. En ole kuntoillut yhtä paljon kuin ennen ja olen syönyt pelkkää roskaa. Minulla on myös ollut ruoansulatusongelmia, eikä se ole hauskaa eikä kaunista, voin kertoa, Forsberg sanoo videolla.

Nainen vakuuttaa, että aikoo nyt hoitaa terveytensä kuntoon. Videolla hän puhuu myös elämänsä myönteisemmistä asioista, kuten edessä olevasta pestistä Talent-ohjelman tuomarina. Katso koko video alta:

Lue myös: Sara Forsberg poikaystävästään: "Suhteestamme on tullut arkinen"

Kilpailut

Uusimmat