Kuva: AOP

Uudessa J.K. Rowlingin elokuvasarjassa nähdään Harry Potter -hahmoja? 'Olemme puhuneet siitä'

26.10.2016 19:00 - Senja Rapila

Kirjailija on paljastanut, että uudessa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvasarjassa tultaisiin näkemään Harry Potter -elokuvista tuttuja hahmoja.

Monet meistä tuohtuivat, kun rakastettu Harry Potter -elokuvasarja päättyi. Kirjailija J.K. Rowling toi kuitenkin vuoden alussa hurjan yllätyksen esille, kun Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirjasta tehdyn elokuvan tiiseri tuli julki. Vasta hetki sitten suosikkikirjailija paljasti, että kirjasta tullaan mitä todennäköisimmin tekemään kolmen elokuvan elokuvasarja.

Nyt monet ovat spekuloineet, että Harry Potter -elokuvasarjassakin nähty Gellert Grindelwald tulisi esiintymään uudessa elokuvasarjassa.

- Grindelwald tosissaan kuuluu taustatarinaan ja tulee olemaan paljon pysyvämpi hahmo, kun pääsemme etenemään tarinassa, elokuvan ohjaaja David Yates kommentoi spekulaatioita fanitapaamisessa Lontoossa.

- Olemme puhuneet Dumbledoresta ja Grindelwaldista, kirjailija J.K. Rowling lisäsi.

Rowling on aiemmin puhunut Dumbledoren ja pimeän velhon Grindelwaldin välisestä läheisestä suhteesta. Kirjailija, joka on aiemmin vahvistanut että Tylypahkan rehtori on homoseksuaali, kertoo, että Dumbledorella on ollut aiemmin romanttisia tunteita pimeän velhoa kohtaan.

Näiden puheiden perusteella monet Harry Potter -fanit odottavat 18.11. Suomessa ensi-iltaansa saavaa elokuvaa kuin kuuta nousevaa ja toivovat, että näkevät nuoren Dumbledoren yhdessä Grindelwaldin näyttelijän Jamie Campbell Bowerin kanssa.

- On tapoja, kuinka me yhdistämme tämän sarjan Potter-kirjoihin, jotka voivat mielestäni yllättää ihmiset.

Lähde: Metro

Lue myös: Omistatko ensimmäisen Harry Potter -kirjan englanninkielisenä? Saatat olla rikas

Lue myös: Harry Potterin lapsuudenkoti on nyt myynnissä - hinta huimaa päätä

Lue myös: Huomasitko? J.K. Rowling vihjasi jo kolmannessa Harry Potter -kirjassa suosikkihahmon kuolemasta

Kilpailut

Uusimmat