Uusi Harry Potter -mysteeri on saanut fanit varpailleen: Mitä tarkoittaa #FollowTheSpiders?

24.01.2017 14:45 - Senja Rapila

Muun muassa Twitterissä ja Instagramissa liikkuva hashtag on saanut Harry Potter -fanit intoilemaan ja arvuuttelemaan, mitä seuraavaksi on luvassa.

Hiljan Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling kielsi, että uudesta Harry Potter ja Kirottu lapsi -näytelmästä tulisi uusi elokuvatrilogia, vaikka Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirjasta kerrottiinkin tulevan ainakin viisi elokuvaa.

Innokkaat fanit eivät kuitenkaan ole menettäneet toivoaan Harry Potter -maailman jatkumisen suhteen uuden Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvasarjan jälkeen, vaan toivovat tarinan jatkuvan niin pitkään kuin mahdollista. Sen vuoksi uudet, netissä liikkuvat hashtagit ja tiiserit ovat saaneet vannoutuneet Potter-fanit hämmentymään.

Lontoon Warner Bro's Studio Tour on nimittäin julkaissut salamyhkäisen videon, joka on otsikoitu; "Etsitkö jotain? Sinun täytyy vain #SeurataHämähäkkejä". Fraasi on tuttu Harry Potter ja Salaisuuksien kammio -elokuvasta.


Salaisuudelle on perustettu myös oma Instagram-tili, joka kulkee nimellä followthespiders. Tilille on julkaistu salamyhkäisiä kuvia hämähäkeistä. Instagram-tilin perusteella salaisuus paljastetaan 27. päivä tammikuuta 2017, eli tulevana perjantaina.

Jotkut uskovat, että Lontoon Warner Bro's Studio voisi laajentua ja sinne voisi tulla jättimäinen Hämäkäk ja Kielletty metsä, jotka tulisivat uudeksi nähtävyydeksi Lontoon Warner Bro's Studioille. Viimeksi Harry Potter -fanien turistikierrokselle on lisätty Harryn Privet Drive -kadun koti.

Lähde: Metro

Lue myös: Harry Potter -elokuvassa härski viittaus - naurattaa netissä

Lue myös: Harry Potter -aiheiset tatuoinnit ihastuttavat - katso

Kilpailut

Uusimmat