Uusi Putous-näyttelijä Antti Holma: "Livetelevision teko on kuningaslaji"

30.09.2014 16:35 - Susanna Karttunen

Näyttelijä Antti Holma uskoo suorien lähetysten teon olevan haastava, mutta hieno kokemus. Mies kertoo Voicelle myös siitä, miten uskoo Putouksen vaikuttavan hänen julkisuuskuvaansa.

Pian televisioon palaavan Putouksen näyttelijäkaarti uudistui kertaheitolla. Yksi uusista tulokkaista on 32-vuotias näyttelijä Antti Holma. Mies on aikaisemmin työskennellyt pääasiassa teatterin puolella, mutta hiljattain hän esiintyi myös esimerkiksi Myllyrinne & Company -sketsisarjassa.

Holma kertoi Voicelle lähteneensä ohjelmaan mukaan, koska uskoo sen olevan tärkeä elämänkokemus.

- Tiedän livetelevision olevan todella jännittävää. Joku on sanonut sitä sellaiseksi kuningaslajiksi, koska siinä täytyy pystyä hoitamaan niin monta asiaa. Ajattelin, että sellainen kokemus tästä elämästä pitää saada, näyttelijä kertoo.

Käsikirjoittajanakin työskennellyt Holma toivoo solmivansa sarjan kuvauksissa uusia kontakteja.

- Odotan saavani paljon uusia tuttavuuksia. Niitä olen jo ehtinyt saada tässä porukassa, sillä en tuntenut kaikkia etukäteen. Toivon saavani hauskoja kokemuksia ja jännitystä. Ne ovat asioita, joita ei voi elämässä liikaa olla, mies sanoo.

Holma ei ole nimenä vielä kovin tunnettu suurelle yleisölle. Ohjelmassa esiintymisen myötä mies kuitenkin uskoo saavansa osakseen enemmän ihmisten tunnistavia katseita.

- Putous vaikuttaa varmasti julkisuuskuvaani. Nythän minulla ei juurikaan vielä sellaista ole, kun kukaan ei minua tunne. Putouksen myötä julkisuutta tulee varmasti enemmän, mies arvelee.


Putous alkaa lauantaina 11.10. klo 19:30 MTV3:lta.

Kilpailut

Uusimmat