Uusi trendi: eronneille oma erosormus

12.09.2011 18:00 - Mikko Räsänen

Parisuhteisiin liittyvien sormusten perhe on kasvamassa, kun kihlasormus ja vihkisormus saavat seurakseen erosormuksen. Kuten sormuksen nimikin kertoo, saavat erosormusta käyttää eronneet ihmiset.

Jotkut naiset eivät halua luopua vihkisormuksistaan avioeron jälkeen, vaan vievät sormukset kultasepälle, joka muuttaa sormuksen toisenlaiseksi koruksi. Jotkut jopa juhlivat eroaan järjestämällä erobileet. Uusimpana erobuumina markkinoille on nyt tuotu erosormukset, joilla eronneet voivat viestittää suhdestatuksestaan sanomatta sanaakaan.

Bride Finds -hääsivusto esittelee Spritzer & Furmanin lanseeraaman erosormuksen. 18 karaatin kullasta tehdyssä sormuksessa on viisi timanttia. Kokonaisuus maksaa yli 2000 euroa.

Sormuksella on ilmeisesti tarkoitus viestittää iloa, jota huonon suhteen päättymisestä koetaan. Sormustrendistä uutisoinut Tressugar kuitenkin ihmettelee, mitä hyötyä sormuksesta on. Jos vastaan nimittäin tulee hyvä sulhasehdokas ja hän katsoo, onko naisella vihkisormusta, ei hän luultavasti innostu siitäkään, että nainen kantaa symbolia kuolleesta avioliitostaan.

Katso kuva erosormuksesta täältä.

Lähde: Tressugar.com

Kilpailut

Uusimmat